Redactia.ro
Home » Știri » Război după despărțire! Ce a putut spune Ramona Olaru despre fostul iubit

Război după despărțire! Ce a putut spune Ramona Olaru despre fostul iubit

Ramola Olaru si Cuza de la Noaptea Tarziu au decis sa se desparta si sa o ia pe cai separate. Invitata la “Neata cu razvan si Dani”, bruneta a facut declaratii incendiare.

S-au despartit ca mai apoi sa se impace, totul in numele dragostei. Desi cuplul parea ca se indreapta in directia cea buna si ca relatia va ajunge la un alt nivel, lucrurile au stat tocmai invers, astfel ca, Ramona si Cuza si-au spus adio. Insa, acum este pe cale sa inceapa un nou scandal, avand in vedere declaratiile cu subinteles ale Ramonei Olaru.

Si-a facut iubitul “porc”

Intrebata la “Neata cu Razvan si Dani” daca si-a facut planurile de sarbatori si daca are ce sa iate de Ignat, Ramona a raspuns relaxata ca nu, pentru ca porcul a fost deja taiat: “Ce să tai, Dani? Nu mai tai nimic. Am tăiat porcul de pe listă de câteva luni”, a flost mesajul taios al vedetei la adresa fostului iubit de la Noaptea Tarziu.

Ramona si Cuza, o relatie cu nabadai

Despartirea de la finele lunii septembrie a venit cu acuzatii grave din partea Ramonei. Se pare ca lipsa de respect dintre cei doi ar fi stat la baza ceruturilor dese dintre cei doi, care inevitabil au dus la despartirea celor doi. In plus, gelozia excesiva de care a dat dovada Cuza nu a facut nimic altceva decat sa aduca relatia in punctul mort. Ramona a marturisit ca este prea buna si intelegatoare cu lumea si ca nu ar mai trebui sa mai lase de la ea. Tocmai din acest motiv a preferat sa nu mai treaca peste lipsa de respect aratata de iubitul Cuza si sa incheie orice socoteli cu acesta.

Ramola Olaru si Cuza de la Noaptea Tarziu au decis sa se desparta si sa o ia pe cai separate. Invitata la “Neata cu razvan si Dani”, bruneta a facut declaratii incendiare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: