Redactia.ro
Home » Monden » Ce operații estetice are Ramona Olaru! Asistenta TV a dat cărțile pe față

Ce operații estetice are Ramona Olaru! Asistenta TV a dat cărțile pe față

Ce operații estetice are Ramona Olaru

Ramona Olaru, asistenta Tv de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” este o personalitate foarte apreciată în mediul online pentru trasăturile unice. Fanii ei și-au pus des întrebarea dacă a apelat vreodată la un medic estetician, iar aceasta a venit cu dezvăluiri în acest sens.

Ce operații estetice are Ramona Olaru

Faimoasa asistentă TV este o persoană foarte asumată și nu s-a ferit să spună că a apelat la un medic estetician pentru face îmbunătățiri corpului ei. Ramona a declarat în nenumărate interviuri că și-a făcut implant de sâni, și-a făcut o rinoplastie și și-a mărit buzele.

Operațiile estetice la care a apelat i-au conturat mai mult trăsăturile fizice. În ochii adiratorilor ei, frumusețea este plusată de firea ei carismatică, fiind mereu veselă și zâmbăreață. Fanii ei o iubesc și o admiră indiferent dacă aveasta s-a retușat de-a lungul timpului.

La începuturile carierei sale în televiziune, de acum 9 ani, Ramona arăta total diferit. Acesteia nu i-a fost rușine să recunoască într-un interviu pentru Libertatea că în urmă cu 5 ani a apelat la medical estetician pentru o operație de mărire de sâni.

Ramona ar apela din nou la un medic estetician dacă ar fi nevoie

Ramona Olaru a declarat că dacă va mai fi nevoie va mai apela la un medic estetician, pentru aceste îmbunătățiri o ajută să fie mai fericită cu propriul corp, iar în momentul acesta fericirea este cea mai importantă pentru ea.

Recent, frumoasa vedeta a trecut printr-o despărțire dureroasă de Cuza de la Noaptea Târziu. Nu s-a ferit să arate că suferă și a creat mai multe filmulețe pe contul său de Tik Tok în care le arată urmăritorilor săi cum reușeste să facă față acestui impas din viața ei.

Relația celor doi a fost foarte urmărită în mediul online și lumea era îndrăgostită de frumosul cuplu. Cei doi păreau perfecți împreună și nimeni nu se gândea că vor ajunge să-și spună adio.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: