Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru, enervată din cauza restricțiilor de circulație! ”Alergi ca nebunul să nu cumva să te prindă”

Ramona Olaru, enervată din cauza restricțiilor de circulație! ”Alergi ca nebunul să nu cumva să te prindă”

Ramona Olaru, enervată din cauza restricțiilor de circulație! ”Alergi ca nebunul să nu cumva să te prindă”

Ramona Olaru a fost enervată până peste cap de restricțiile de circulație impuse de autorități. Asistenta de televiziune susține că seara trecută s-a grăbit cât a putut să ajungă acasă până în ora 22.00, potrivit noilor reguli.

Ramona Olaru, enervată din cauza restricțiilor de circulație

Ramona Olaru duce dorul perioadelor când nu existau nici restricții și nici coronavirus! Frumoasa asistentă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-a enervat la culme seara trecută și le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că își dorește să poată sta afară, la o terasă, cât de mult dorește.

Ramona Olaru a răbufnit pe rețelele de socializare și a mărturisit că seara trecută s-a grăbit cât de mult a putut pentru a ajunge acasă în timp util, fără a depăși ora 22.00. Vedeta s-a simțit ca într-o adevărată cursă contra cronometru. Blondina a precizat cât de mult și-ar dori să se întoarcă la viața normală, când se bucura de timpul petrecut cu prietenii în oraș, fără a „alerga ca nebunii în trafic să ajungă acasă”.

”Momentul ăla când alergi ca nebunul în trafic la ora 9 jumate să nu cumva să te prindă miliția la ora 10. Ce vremuri trăim? Ce naiba, România? Vreau să putem să ieșim liniștiți să stăm să bem un vin”, a spus Ramona Olaru pe Instagram.

Nu este prima dată când Ramona Olaru și-a exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare, sătulă fiind de restricțiile de circulație. Cu toate că nu a criticat niciodată deciziile sau motivul autorităților, vedeta a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare momentul când se vor relaxa lucrurile și ne vom putea întoarce la obiceiurile vechi.

Ramona Olaru, criticată pentru că merge cu mașini închiriate

Ramona Olaru a fost ironizată de fani pentru faptul că merge cu mașini închiriate și că până acum nu a reușit să-și cumpere o mașină personală, care ar ajuta-o să se deplaseze mai ușor acolo unde are nevoie. Pentru că vedeta nu se lasă atacată de reacțiile ”invidioșilor”, le-a dat o replică celor care o judecă.

De când s-a despărțit de fostul iubit, Ramona Olaru se descurcă singură cu tot ce are nevoie. Astfel asistenta TV a găsit cea mai bună modalitate pentru ea atunci când trebuie să se deplaseze rapid prin oraș, folosind o aplicație de închiriat autoturisme. Blondina a apelat de ceva vreme la acest ajutor și cu toate că este foarte mulțumită de alegerea ei, fanii au ironizat-o că nu își cumpără mașina ei proprie.

Ramona Olaru a declarat atunci că pentru ea este mult mai confortabil să apeleze la o mașină închiritată asupra căreia nu are obligații, plus că are alte planuri cu banii. Ramona Olaru este o femeie cât se poate de stilată, iar mașina pe care a pus ochii are un preț destul de piperat.

”Nu ai nicio obligație, nu trebuie să duci mașina la reparat. Până la urmă e ca o relație din aia… te-ai folosit de mașină și apoi o lași unde vrei, unde îți termini treaba, nu știu, zic și eu. Spun toate lucrurile astea pentru că toată lumea mă întreabă de fiecare dată „De ce nu-ți iei o mașină? Ce, n-ai bani?” sau „Când o să-ți iei mașina ta să nu mai umbli cu toate mașinile?”. Pe lângp faptul că nu mai vreau obligații mai este și o parte importantă și anume că nu sunt genul care să arunc cu banii pe lucrurile astea materiale foarte scumpe și apoi să rămân în aer. Până o să consider eu că am suficienți să mai rămân și bine după aceea, o să îmi iau și mașina pe care am pus ochii. Nu mai este mult până atunci”, a spus Ramona Olaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: