Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a petrecut Ramona Olaru noaptea trecută? Asistenta le-a spus totul fanilor

Cu cine a petrecut Ramona Olaru noaptea trecută? Asistenta le-a spus totul fanilor

GALERIE FOTO (3) Cu cine a petrecut Ramona Olaru noaptea trecută? Asistenta TV le-a spus totul fanilor

Cu cine a petrecut Ramona Olaru noaptea trecută? Cea mai râvnită asistentă TV le-a povestit fanilor de pe Instagram tot. 

Cu cine a petrecut Ramona Olaru noaptea trecută

Ramona Olaru este una dintre cele mai râvnite vedete din showbiz, însă chiar și așa, se pare că ziua de 14 februarie și-a petrecut-o diferit față de cum și-ar fi imaginat.

Ramona Olaru nu a petrecut cu fostul iubit noaptea de înainte de Valentine`s Day, însă acest lucru nu a împiedicat-o să se distreze de minune în acest weekend, astfel că am aflat cu cine a petrecut noaptea trecută. Vedeta are mult noroc pe partea profesională, însă pe partea sentimentală nu putem spune același lucru. După un mariaj eșuat, când credea că și-a găsit sufletul pereche în Cuza, se pare că destinul le-a arătat căi diferite, căci după mai multe despărțiri și împăcări, aceștia și-au spus din nou adio!

După ce și-au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, într-o vacanță de lux în Egipt, în luna iubirii se pare că au ales să petreacă separați. Ramona a petrecut noaptea trecută cu una dintre colegele sale de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Vecina de la ”Neatza” le-a spus fanilor de pe Instagram, acolo unde face public tot ce se întâmplă în viața sa, cu cine a petrecut noaptea de 13 spre 14 februarie, una dintre cele mai romantice seri pentru îndrăgostiții din întreaga lume.

Cu cine a petrecut Ramona Olaru noaptea trecută? Asistenta TV le-a spus totul fanilor

”Am petrecut ajunul Sfântului Valentin cu Adam”, a scris Ramona Olaru pe pagina sa de Instagram, acolo unde împărtășește tot ce face cu admiratorii ei.

Mai mult, aceasta și-a făcut și o declarație de dragoste, asta ca să nu treacă Valentine`s Day fără ca ea să nu primească niciun mesaj romantic.

”Astăzi este Valentine`s Day. La mulți ani mie, mă iubesc”, a scris Ramona Olaru pe Instagram.

Ramona și Cuza au petrecut sărbătorile de iarnă împreună

Nu singuri, ci alături de prietenii lor apropiați. Cei doi au fost la munte și s-au distrat pe cinste, dar… nu au vrut să se dea de gol în fața fanilor. Amicii lor, însă, i-au dat în vileag pe îndrăgostiți. Ambii au fost etichetați din aceleași locații, chiar dacă ei nu au vrut să se fotografieze împreună.

Cu cine a petrecut Ramona Olaru noaptea trecută? Asistenta TV le-a spus totul fanilor

Ramona și Cuza au petrecut noaptea dintre ani împreună și, în ciuda vorbelor grele pe care și le-au aruncat, se pare că dragostea lor a fost mai presus de orice. Ba chiar… astăzi, amorezii s-au testat pentru coronavirus. Artistul și-a anunțat fanii că pleacă în vacanță, iar ulterior și Ramona s-a pozat în aceeași mașină în care era și Cuza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: