Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru și Cuza au plecat împreună în vacanță! Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți

Ramona Olaru și Cuza au plecat împreună în vacanță! Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți

GALERIE FOTO (6) Ramona Olaru și Cuza au plecat împreună în vacanță!

Ramona Olaru și Cuza au plecat împreună în vacanță! Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu trăiesc o poveste de dragoste plină de năbădăi. După ce s-au despărțit în urmă cu câteva luni, aceștia au decis să-și mai dea o șansă, iar cea mai bună idee a fost să plece într-o vacanță, departe de toate problemele. Ramona și Cuza au plecat în vacanță împreună!

Ramona Olaru și Cuza au plecat împreună în vacanță! Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți

Ramona Olaru și Cuza au plecat împreună în vacanță! 2020 a fost un an greu pentru asistenta tv de la emisiunea matinală Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru s-a despărțit de mai multe ori de iubitul său, Cuza, iar apropiații nu le-au mai dat nicio șansă. Ei bine, iată că cei doi s-au împăcat și sunt dispuși să-și rezolve problemele, dar nu aici, ci în vacanță! Ramona Olaru și Cuza au plecat împreună în vacanță!

Ramona Olaru și Cuza și-au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, dar au hotărât să nu se mai afișeze împreună, dar utilizatorii și-au dat seama că s-au împăcat. Apropiații celor doi i-a dat de gol, după ce au postat mai multe imagini de la petrecerea de Revelion, unde au participat și cei doi. Sâmbătă, Ramona și Cuza au mers împreună pentru a se testa pentru coronavirus, dar niciunul nu a spus nimic. Cu toate astea, oamenii și-au dat seama că imaginile postate de ei erau făcute în aceeași mașină și era vorba despre aceeași vacanță. Cei doi îndrăgostiți au și ajuns în vacanță! Ramona s-a pozat pe nisipul fierbinte, ceea ce înseamnă că au preferat o destinație caldă. Cuza nu a postat deocamdată nimic, dar cu siguranță se afla lângă ea în momentul în care a făcut insta story-ul de pe nisipul fierbinte.

Ramona Olaru in vacanta

Drama Ramonei Olaru

Ramona Olaru apare tot timpul cu zâmbetul pe buze, dar puțini știu că blondina ascunde o dramă în spatele acelei bucurii. Vedeta și-a format o adevărată familie pe rețelele de socializare, iar fanii săi sunt curioși de toate evenimentele care au loc în viața acesteia. Asistenta tv a spus în direct la Tv momentele dificile prin care a trecut când a venit pe lume. Dani Oțil, colegul său, a fost cel care a dat-o de gol pe blondina. Pe 17 noiembrie, de ziua copiilor născuți prematur, moderatorul i-a urat ”la mulți ani” Ramonei, lucru ce i-a surprins pe cei din jur. ”La mulți ani, Ramona! Este ziua dedicată copiilor născuți prematur. Toată lumea știe, Ramona a fost un copil foarte dorit”, a spus Dani la începutul emisiunii.

În continuare, Ramona a spus că este adevărat ce a spus Dani, menționând că a fost născută la șase luni. ”Au fost prea multe încercări să se renunțe definitiv la mine și am ajuns la șapte luni, din fericire. Ăsta este adevărul, dar uitați-vă acum. Pot să spui că sunt o luptătoare”, i-a răspuns imediat asistenta TV colegului ei. Ulterior, Dani a fost surprins de faptul că deși a fost născută prematur, Ramona este o femeie înaltă. ”Ești destul de lungă, mi se pare o minune a medicinei la Slobozia și a echipamentelor de atunci. Bravo!”, a concluzionat Dani Oțil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: