Redactia.ro
Home » Monden » Împăcare în showbiz. Ramona Olaru și Cuza au decis să-și mai dea o șansă relației

Împăcare în showbiz. Ramona Olaru și Cuza au decis să-și mai dea o șansă relației

GALERIE FOTO (4) Ramona Olaru și Cuza au decis să-și mai dea o șansă relației

Împăcare în showbiz. Ramona Olaru și Cuza au încercat să nu se dea de gol, dar nu prea le-a ieșit! În urmă cu ceva timp, cei doi se despărțiseră, dar se pare că iubirea învinge de fiecare dată. Ba chiar, cei doi îndrăgostiți vor pleca în vacanță împreună!

Împăcare în showbiz. Ramona Olaru și Cuza au decis să-și mai dea o șansă relației

Împăcare în showbiz. La finalul anului 2020 au fost anunțate multe despărțiri în showbiz-ul românesc. Ei bine, anul 2021 a început cu dreptul pentru unii. Mai exact, la începutul acestui a avut loc o împăcare în showbiz. Este vorba despre Ramona Olaru și Cuza.

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a tot certat anul trecut cu iubitul său Cuza și părea că nimic nu va mai fi ca înainte. Dar se pare că noul an i-a prins împreună, iar acest lucru ne-a arătat-o chiar ei. Ramona si Cuza au petrecut sărbătorile împreună, dar nu au vrut să se dea de gol în fața urmăritorilor lor. Deși erau împreună, cei doi nu și-au dat tag în nicio fotografie sau clip video postat pe rețelele de socializare. Dar ne-am dat seama că Ramona și Cuza au fost împreună după ce separat cu avut psotări din aceleași locații. Totodată, chiar dacă ei nu au vrut să se dea de gol, prietenii lor au făcut-o! Mai mulți apropiați ai acestora au publicat clipuri video din locațiile unde au petrecut, iar în taguri au apărut și numele celor doi îndrăgostiți, dar nu au fost surprinși împreună! De asemenea, ambii și-au dat tag cu aceeași echipă de prieteni, semn că s-au împăcat și și-au petrecut sărbătorile împreună. Acum că s-au împăcat, Cuza și Ramona vor merge împreună în vacanță.

Ramona și Cuza au mers în urmă cu câteva minute, să se testeze pentru coronavirus pentru că vor urma să plece în vacanță în afara țării. Cuza a fost cel care a făcut primul instastory-ul, unde a anunțat acest lucru și că urmează să plece în vacanță. La scurt timp a făcut și Ramona Olaru un video asemănător, din aceeași mașină. Au dat tag aceluiași loc și s-au testat pentru a putea merge în vacanță. La începutul anului trecut, cei doi anunțau prima despărțire, dar la scurt timp s-au împăcat. La doar câteva luni distanță, Raluca și Cuza s-au certat din nou, dar se pare că iubirea dintre ei este mare, iar începutul noului an i-a prins împreună.

Cine este Ramona Olaru

Ramona Olaru i-a luat locul Flaviei, în cadrul emisiunii matinale ”Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1! În vârstă de 26 de ani, Ramona este o tânără care atrage privirile oricărui bărbat. Mai mult, blondina este inteligentă, absolvind Facultatea de Agronomie, cu master în Inginerie.

Deși mulți o cunosc, puțini știu că vedeta a fost căsătorită timp de trei ani. A avut planuri să devină mamă, dar destinul i-a pregătit altceva. La jumătatea anului 2019, Ramona a divorțat de Bogdan Olaru, și au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de cinci ani. Se pare că decizia a fost luată de asistenta tv, după mai multe încercări de reechilibrare. „Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp, însă după multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă.”, au dezvăluit la acea vreme, surse din apropierea asistentei tv.

Fostul sot al Ramonei Olaru
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: