Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru a ajuns pe mâna medicilor! Ce a pățit asistenta emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru a ajuns pe mâna medicilor! Ce a pățit asistenta emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani

GALERIE FOTO (2) Ramona Olaru a ajuns pe mâna medicilor

Ramona Olaru a ajuns pe mâna medicilor! Asistenta emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” a ajuns la medic, dar blondina și-a calmat fanii anunțându-i că nu este vorba despre ceva grav, ci doar despre o vizită la stomatolog. Mai mult, vedeta s-a filmat dansând alături de medicul stomatolog.

Ramona Olaru a ajuns pe mâna medicilor! Ce a pățit asistenta emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru a ajuns pe mâna medicilor! Ramona Olaru, asistenta emisiunii matinale „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a anunțat fanii că merge la doctor. Blondina este cunoscută pentru aparițiile ei în cadrul mai multor emisiuni de la Antena 1. Mai mult, aceasta este cunoscută și pentru chipul ei frumos, invidiat de multe prezențe feminine din showbiz-ul românesc, dar și pentru silueta ei perfectă. Se știe că vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, anunțându-și fanii de fiecare dată când se întâmplă ceva interesant în viața ei. Recent, asistenta de la Antena 1 și-a anunțat fanii din mediul online că urmează să ajungă pe mâinile medicilor, dar a menționat că nu este vorba despre ceva grav.

Ramona Olaru a ajuns pe mâna medicilor stomatologi. „Mă duc la dentist. Încerc să vin cât de des pot și cât este de necesar să vin de fiecare dată, a spus Ramona Olaru la InstaStory. În timp ce se afla în cabinetul medicului stomatolog, blondina le-a spus fanilor săi că a convins-o pe doctoriță să facă un dans cu ea pentru TikTok, pe care l-a și postat ulterior. „M-au lăsat aici singură. Nu e o problemă, îmi fac eu de lucru aici. Și așa mai devreme am pus-o pe doamna doctor să învețe coregrafia cu mine să facem un TikTok. Îl pun imediat să-l vedeți și voi. I-am zis că nu ne apucăm de treabă până nu dansăm. Învață repede”, a continuat vedeta.

Ramona Olaru a dansat alaturi de medicul stomatolog

Drama Ramonei Olaru. Ce a pățit asistenta TV

Ramona Olaru este cunoscută pentru energia sa debordantă și pentru zâmbetul său molipsitor. De-a lungul timpului, Ramona a strâns mii de urmăritori pe rețelele de socializare, ținându-i la curent cu orice se întâmplă nou în viața sa. Cu toate astea, vedeta a păstrat un secret, legat de viața. Dar colegul său de platou, Dani Oțil a dat-o de gol. De ziua copiilor născuți prematur, prezentatorul matinalului i-a transmis un mesaj asistentei tv, fapt ce i-a luat prin surprindere pe telespectatori, cât și pe Florin RIstei. ”La mulți ani, Ramona! Este ziua dedicată copiilor născuți prematur. Toată lumea știe, Ramona a fost un copil foarte dorit”, a spus Dani la începutul emisiunii. Astfel, Ramona a fost nevoită să își spună povestea în fața camerelor de filmat. Potrivit acesteia, Ramona a fost născută la șapte luni, și a fost o luptătoare încă de mic copil. „Au fost prea multe încercări să se renunțe definitiv la mine și am ajuns la șapte luni, din fericire. Ăsta este adevărul, dar uitați-vă acum. Pot să spui că sunt o luptătoare‘, a afirmat aceasta. Oțil a continuat discuția și a spus că este surprins de faptul că, deși a fost născută prematur, Olaru este foarte înaltă.„Ești destul de lungă, mi se pare o minune a medicinei la Slobozia și a echipamentelor de atunci. Bravo!„, a spus Dani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: