Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea fotbalului. A murit portarul „Campioanei unei mari iubiri”

Doliu în lumea fotbalului. A murit portarul „Campioanei unei mari iubiri”

Universitatea Craiova este în doliu după ce fostul portar Florin Oprea, unul dintre pilonii echipei în sezonul 1973-1974, a încetat din viață în dimineața zilei de marți, conform anunțului făcut de club pe pagina sa oficială de Facebook.

Florin Oprea a fost o figură emblematică în istoria Universității Craiova, fiind portarul titular în sezonul în care echipa alb-albastră a obținut primul său titlu din palmares. Într-un mesaj de condoleanțe, clubul a subliniat importanța sa în istoria echipei, numindu-l „mare portar al Campioanei Unei Mari Iubiri” și „ambasador al Științei”.

Cine a fost Florin Oprea

Născut pe 2 ianuarie 1948, Florin Oprea și-a dedicat cariera fotbalistică echipei din Bănie între anii 1967 și 1975, perioadă în care și-a câștigat locul în inimile suporterilor. Ulterior, el a mai evoluat pentru Dinamo Slatina. Performanțele sale l-au adus și în atenția selecționerilor, având șase selecții în echipa națională Under-23 a României.

Plecarea lui Florin Oprea lasă un gol imens în inima clubului și în memoria suporterilor, dar amintirea sa va trăi în continuare în istoria Universității Craiova, ca unul dintre pilonii care au contribuit la gloria echipei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: