Redactia.ro
Home » Monden » Gestul inedit făcut de Gigi Becali chiar de ziua numelui său. Afaceristul a fost fotografiat

Gestul inedit făcut de Gigi Becali chiar de ziua numelui său. Afaceristul a fost fotografiat

Gigi Becali a mers la biserică de ziua lui.

Gigi Becali, cunoscutul om de afaceri și patron al clubului de fotbal FCSB, a ales să își sărbătorească ziua de nume într-un mod profund spiritual, participând la slujba de la Mănăstirea Cernica. Petrecând peste patru ore în rugăciune, Becali a fost văzut cântând și rugându-se alături de preoți și alți enoriași.

Gigi Becali, tot mai aproape de credință

Devenită o tradiție pentru el, prezența la slujbă în ziua de Sfântul Gheorghe nu surprinde pe nimeni, dat fiind angajamentul său față de credință. Becali este cunoscut pentru apropierea sa de comunitatea monastică și pentru generozitatea sa față de lăcașurile de cult. „Biserica și credința sunt principalele mele preocupări,” a declarat el în repetate rânduri.

La Mănăstirea Cernica, Becali nu este doar un enoriaș obișnuit, ci un participant activ la viața religioasă. Cunoașterea sa profundă a ritualurilor și versurilor cântărilor religioase adaugă o notă personală slujbelor la care participă. „Când mă rog, sunt un om total schimbat. Lăcomia mea de altădată a devenit acum lăcomie de Hristos,” a mărturisit Becali recent.

Contribuțiile sale financiare impresionante includ finanțarea construcției unei biserici ortodoxe și suportul acordat călugărilor de pe Muntele Athos, precum și din alte colțuri ale lumii. Aceste eforturi subliniază angajamentul său de a răspândi și susține credința ortodoxă globală.

Gigi Becali le-a oferit ajutor cerșetorilor

Nu doar spiritul lui generos, dar și stilul său de viață opulent atrag atenția; sosirea la mănăstire cu un Rolls Royce de 500.000 de euro nu a trecut neobservată, și, ca de obicei, a fost primit de cerșetori sperând în generozitatea sa cunoscută.

Pe lângă activitățile sale religioase, Becali se implică și în proiecte mari de construcție, cum ar fi noua Catedrală din Pipera, care se preconizează a fi finalizată în 2026. „Este o biserică pe care am făgăduit-o Domnului… Va fi cea mai frumoasă biserică din lume,” a promis Becali.

Astfel, Gigi Becali continuă să fie o figură complexă și vibrantă în peisajul cultural și spiritual românesc, îmbinând afacerile, sportul și credința într-un mod unic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: