Redactia.ro
Home » Sport » Decizia crucială luată de Gigi Becali în Postul Paștelui. Afaceristul a spus totul fără rețineri: „Nu mă mai găsiți că o săptămână mă duc prin munți și prin peșteri”

Decizia crucială luată de Gigi Becali în Postul Paștelui. Afaceristul a spus totul fără rețineri: „Nu mă mai găsiți că o săptămână mă duc prin munți și prin peșteri”

Gigi Becali se retrage la mănăstire.

Într-o perioadă profundă de reflecție și renunțare, Gigi Becali, cunoscutul om de afaceri și patron al clubului FCSB, a ales să se retragă la o mănăstire în timpul Postului Paștelui. Decizia vine într-un moment cheie pentru echipa sa, dar Becali pare să își îndrepte acum atenția către spiritualitate și contemplare.

O pauză de la agitația lumii fotbalului

După ce echipa sa a consolidat poziția de lider în prima etapă a Playoff-ului, Becali a decis să pună lumea fotbalului pe plan secundar și să se dedice timpului de rugăciune și meditație. „Îmi văd de treaba mea. E o echipă, joacă fotbal. Și așa vine postul. Nu mă mai găsiți că o săptămână mă duc prin munți și prin peșteri. Acum eu mă smeresc, îmi văd de treaba mea, sunt cuminte. Sunt credincios Dumnezeului meu”, a declarat Becali pentru antena3.ro, înainte de a se retrage din viața publică pentru o perioadă.

Nu este prima dată când Becali vorbește despre dorința sa de a se retrage din viața publică și agitată. În trecut, el a mărturisit că visul său este să se călugărească, chiar dacă familia sa nu susține această decizie. „Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis”, a împărtășit Becali.

Credința, un stâlp în viața lui Becali

Gigi Becali nu a ezitat niciodată să își exprime public credința și convingerile religioase. De-a lungul anilor, el a vorbit deschis despre modul în care credința i-a ghidat deciziile și i-a oferit sprijin în momentele dificile. „Când am intrat în puşcărie, nu aveam nevoie de bani. Mi-a dat Dumnezeu atâta avere, pentru că nu l-am mâniat. Eu am acceptat puşcăria. Am zis: <<Doamne, spre mânturie mi-ai dat-o, ca să mă mântuieşti. Am acceptat suferinţa cu dragoste. E greu să-ţi ia cineva libertatea. Am acceptat puşcăria pentru că e de la Dumneze şi e spre binele meu. Dumnezeu ştie mai bine decât noi ce e bine pentru noi.”, a reflectat Becali, atribuindu-și succesul și libertatea ajutorului divin.

Retragerea lui Becali la mănăstire în timpul Postului Paștelui este un semnal că, dincolo de zgomotul și tumultul vieții publice, există o căutare continuă a păcii interioare și a împlinirii spirituale. Această perioadă de reculegere poate servește ca o lecție de umanitate și smerenie, amintindu-ne de valoarea introspecției și a conectării cu credința personală.

Pe măsură ce Postul Paștelui avansează, ochii publicului s-ar putea să fie ațintiți asupra terenului de fotbal, dar pentru Gigi Becali, aceasta este o perioadă de liniște și reflecție spirituală, departe de lumina reflectoarelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: