Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru a dat din casă! Ce a spus asistenta TV despre colegul său Răzvan Simion: ”Se vede..”

Ramona Olaru a dat din casă! Ce a spus asistenta TV despre colegul său Răzvan Simion: ”Se vede..”

Ramona Olaru a dat din casă! Ce a spus asistenta TV despre colegul său Răzvan Simion: ”Se vede..”

Ramona Olaru a făcut azi câteva declarații despre colegul său de platou, Răzvan Simion, și se pare că ș-a dat de gol! Ce a spus asistenta TV despre fostul iubil al Lidiei Buble?

Ramona Olaru a dat din casă! Ce a spus asistenta TV despre colegul său Răzvan Simion: ”Se vede..”

Ramona Olaru a vorbit în această dimineața, la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, despre colegul său, Răzvan Simion, apreciind că este ”o șmecherie de băiat”.

Răzvan Simion susține că este o persoană ”în temă” atunci când vine vorba să dezbată subiecte ce țin de frumusețe și îngrijire personală cu diverșii specialiști care vin în emisiune. Prezentatorul TV spune că știe inclusiv ce este acela un balayage, tehnică la modă în ceea privește vopsirea părului. La aceste mărturisiri făcute în emisiunea, Ramona Olaru a făcut câteva comentarii în ceea ce-l privește pe colegul său.

”Esti smecherie de baiat, esti top. Se vede că îți dai cu creme pe față, ai o față frumoasă”, i-a zis Ramona Olaru lui Razvan Simion.

Tot în emisiunea de azi, printre invitați s-a numărat și Taraful Cleante, care a vorbit despre repertoriul pe care îl are la nunți, printre care și melodii ale celebrului Michael Buble. Auzind acestea, Răzvan Simion a avut și o remarcă care a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii: ”Eu nu mai merg pe stilul Buble de mult. Nu ati citit ziarele?”, a replicat Răzvan Simion.

Aceasta replică vine în contextul în care prezentatorul și artista Lidia Buble s-au despărțit de câteva luni. De asemene, Răzvan Simion se iubește de ceva vreme cu o tânără arhitectă, pe nume Daliana Răducan. Cei doi nu se mai feresc, iar potrivit informațiilor din presă, aceștia ar locui împreună.

Lidia Buble va participa la Asia Express

Se pare că cei doi au depășit momentul despărțirii, având în vedere că Răzvan are o relație care merge bine, iar Lidia este pregătită să trăiască experiența vieții ei. Artista va participa alături de sora sa, Estera, la emisiunea Asia Express, sezonul 4.

“O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble, despre participarea sa la Asia Express, emisiune ce se va desfășura în destinații precum Turcia, Georgia și Azerbaidjan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: