Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion a aruncat bomba în direct. Daliana Răducan îl va face tătic?

Răzvan Simion a aruncat bomba în direct. Daliana Răducan îl va face tătic?

GALERIE FOTO (3) Răzvan Simion a aruncat bomba în direct

Răzvan Simion a aruncat bomba în direct. După ce a luat pe toată lumea prin surprindere cu noua sa relație, prezentatorul a făcut un anunț șocant, în direct. Dialogul dintre Răzvan și Dani i-a determinat pe fani să se întrebe dacă nu cumva Daliana ar fi însărcinată.

Răzvan Simion a aruncat bomba în direct. Daliana Răducan îl va face tătic?

Răzvan Simion a aruncat bomba în direct. Anul trecut s-a despărțit de Lidia Buble, după cinci ani de relație. Deși toată lumea se aștepta ca Răzvan Simion să aibă o perioadă mai dificilă, acesta și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan. Peste aproape trei săptămâni, cei doi vor împlini un an de relație, prezentatorul tv fiind extrem de îndrăgostit de iubita sa.

Mai mult, declarațiile făcute de Răzvan, în direct, i-au determinat pe mulți să se gândescă dacă nu cumva Daliana ar fi însărcinată. În timp ce prezentatorul degusta un smoothie în timpul emisiunii, Dani Oțil l-a atenționat să nu-și păteze costumul pe care îl va purta la botezului fiului său și al Gabrielei Prisăcariu. Ei bine, acesta a fost momentul în care Răzvan a surprins pe toată lumea cu declarațiile pe care le-a făcut. „M-am dus la el la nuntă îmbrăcat ca ginerică. Dacă mă cheamă la botez, lui e frică să mă cheme, că dacă fac un copil… La mine în trei luni e gata!”, a răspuns Răzvan.

Reamintim că fostul iubit al Lidiei Buble a mers împreună cu Daliana la nunta colegului său care a avut loc în urmă cu câteva zile. Daliana Răducan a purtat un costum alb și un make-up simplu, care i-a scos în evidență trăsăturile. Răzvan Simion a ales un costum de culoare nude, asortatându-se cu Dani Oțil. Cei doi au postat fotografii în mediul online, însoțite de mesaje emoționante și declarțaii de dragoste. Se vede clar că relația celor doi merge ca pe roate și nu ne-ar mira ca aceștia că confirme că așteaptă un bebe. Rămâne de văzut dacă se va întâmpla acest lucru!

Razvan si Daliana

Lidia Buble, despre iubita lui Răzvan Simion

Invitată într-o emisiune, Lidia Buble a dezvăluit că Răzvan a fost marea ei dragoste, vorbind și despre iubita lui, Daliana. Încă de la despărțirea de fostul său iubit, au existat curiozități la ce s-a întâmplat cu adevărat între ei. Întrebată „când moare, de fapt, iubirea’, Lidia a răspuns sincer. ‘Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață.Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu.N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă‘, a declarat Lidia Buble.

Razvan si Lidia

Artista a vorbit și despre iubita prezentatorului de la Antena 1. Lidia a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan și a subliniat că actuala iubită este norocoasă că a
întâlnit un bărbat ca el. „Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. Răzvan e un om foarte fain. E norocoasă‘, a spus Lidia Buble.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: