Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a făcut apariția Ramona Olaru pe străzile din Bacău. Răzvan Fodor a rămas uluit: „Ești nebună la cap?”

Cum și-a făcut apariția Ramona Olaru pe străzile din Bacău. Răzvan Fodor a rămas uluit: „Ești nebună la cap?”

GALERIE FOTO (5) Cum și-a făcut apariția Ramona Olaru pe străzile din Bacău

Cum și-a făcut apariția Ramona Olaru pe străzile din Bacău. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” va face parte dintr-un nou proiect marca Antena 1. Ramona Olaru va prezenta alături de Răzvan Fodor și Anna Lesko emisiunea „Splash!”, care este filmată în Bacău. Recent, blondina nu a mai ținut cont de zona în care se află și a fost surprinsă într-o ipostază total surprinzătoare.

Cum și-a făcut apariția Ramona Olaru pe străzile din Bacău. Răzvan Fodor a rămas uluit: „Ești nebună la cap?”

Cum și-a făcut apariția Ramona Olaru pe străzile din Bacău. Blondina a devenit rapid iubită de români, iar zilele trecute a reușit să-și șocheze următorii de pe rețelele de socializare. Ramona Olaru a luat pauză de la proiectul „Neatza cu Răzvan și Dani”, dar a acceptat un nou proiect marca Antena 1. Aceasta va prezenta Splash! Vedete la apă, alături de Răzvan Fodor și Anna Lesko. Filmările proiectului au loc la Bacău, acolo unde Ramona încearcă să se obișnuiască cu locurile. Zilele trecute, aceasta i-a șocat pe internauți, dar și pe colegul ei, Răzvan Fodor.

Asistenta tv nu s-a mai schimbat de costum de baie și a plecat așa de la filmări, iar colegul ei s-a minunat de faptul că tânăra s-a afișat așa în văzul tuturor. Aflată în mașină cu părul ud și îmbrăcată doar în costum de baie, Ramona a împărtășit momentul cu fanii din mediul online. Conversația dintre cei doi moderatori a avut loc pe InstaStory, chiar pe pagina oficială a blondinei. „O știți pe Ramona Olaru de la Neatza? Uitați cum stă ea în Bacău, pe străzi, în fața hotelului. Ramono…Doamne ferească! Ești în oraș, e ca și cum ai sta pe Magheru’ așa. Ești nebună la cap?”, i-a spus Razvan Fodor colegei sale.

Ramona Olaru a fost extrem de încântată să accepte noul proiect al verii care nu a mai fost difuzat pe micile ecrane de ani buni. „Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta «Splash! Vedete la apă» altfel decât cu mult entuziasm. Show-ul îmi place, l-am urmărit, iar acum, făcând parte din el, pot să vă confirm că sunt trăiri unice, emoţie multă, adrenalină cât cuprinde, dar şi multă distracţie. La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toţi cu energia mea!”, a spus Ramona.

Drama neștiută a Ramonei Olaru

Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate asistente tv din România. În cadrul unei ediții ale emisiunii matinale difuzată pe Antena 1, blondina a fost întrebată care au fost poveștile de dragoste care au impresionat-o sau care o impresionează. Răspunsul acesteia a fost total dezarmant.”M-au impresionat poveștile de dragoste, mai ales cele cu final trist, pentru că din păcate asta mi s-a întâmplat și mie”, a spus Ramona Olaru, cu durere în glas.

Ramona si Cuza

Deși este o femeie extrem de frumoase, vedeta nu are noroc pe plan sentimental. Aceasta s-a despărțit de iubitul ei, Cuza, de la Noaptea Târziu. Ramona a recunoscut că a suferit mult în urma acestei despărțiri. „Nu o să treci ușor, nu ai cum să treci ușor peste o despărțire. Trebuie să suferi și după aceea o să fii bine. Atunci vei fi mai puternică, dacă și suferi. Așa suntem făcuți”, a spus Ramona Olaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: