Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

GALERIE FOTO (3)

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, dovedind că se iubesc nebunește!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Ramona Olaru a mărturisit acum ceva timp că iubește din nou, dar nimeni nu s-ar fi gândit că bărbatul care i-a pus capac este cel puțin la fel de cunoscut ca și ea. Iată că noul ei partener de viață este nimeni altul decât Cătălin Cazacu.

Cei doi s-au intersectat de mai multe ori, prin platourile de filmare. Ultima dată, cei doi s-au întâlnit la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, acolo unde Cătălin Cazacu a efectuat o săritură de-a dreptul spectaculoasă. Ei bine, cei doi îndrăgostiți au mers să servească prânzul la un restaurant de lux dintr-o zonă exclusivistă a Capitalei. Nici măcar nu le-a mai păsat că pot fi văzuți în orice clipă, așa că au dat frâu liber gesturilor de dragoste, chiar pe stradă.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au venit fiecare au bolidul lui la restaurantul de fițe. Au parcat fix în față și au coborât din mașini cât au putut de repede pentru a se strânge în brațe și pentru a se săruta cu foc. Revederea a fost una cât se poate de așteptată, dacă avem în vedere gesturile lor drăgăstoase. Cei doi îndrăgostiți și-au făcut apariția în ținute cât se poate de lejere, în îmbrăcăminte sport și au intrat ținându-se de mână în restaurant, potrivit spynews.ro.

La ieșire, cei doi s-au îndreptat, din nou, fiecare către autoturismul lui, însă au mai petrecut câteva minute bune pentru a-și lua ”adio”. S-au tot ținut în brațe, s-au tot sărutat și parcă nu se îndurau să plece unul de lângă celălalt.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Ce interdicție a primit vedeta de la noul iubit

Ramona Olaru este una dintre cele mai iubite vedete din televiziune. Aceasta a reușit să se facă remarcată pe micile ecrane cu sinceritatea și naturalețea debordante. Pe lângă activitatea de la Neatza, Ramona Olaru este și coprezentatoare la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”.

În timpul emisiunii de la Antena 1, blondina s-a dat de gol. Se pare că după despărțirea de Cuza de la ”Noaptea Târziu”, aceasta și-a refăcut viața și iubește din nou. După o vară petrecută mai mult alături de prietenele ei, mai pe la mare, mai pe la petreceri, iată că Ramona se află acum în ipostaza de iubită. Frumoasa blondină nu mai are ”libertatea” pe care o avea până recent, de vreme ce a ținut să afirme.

”Nu mă mai lasă pe mese (n.red. să danseze pe mese)”, în legătură cu o discuție referitoare la petreceri.

De asemenea, și Răzvan Simion a continuat să ofere indicii cu privire la o posibilă relație a Ramonei. Într-o discuție legată de vremea de pe litoral, Ramona Olaru a ținut să precizeze că deși vremea se anunță frumoasă în weekend, nu va mai avea o escapadă la mare, moment în care Răzvan Simion a ținut să completeze, cu complicitate.

”Păi, da, înainte tu încuiai, tu descuiai (n.red. casa), acum e altă treabă”, a spus Răzvan Simion, întărind astfel dovada că Ramona Olaru iubește din nou.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: