Redactia.ro
Home » Știri » Au organizat o nuntă cu 10.000 de invitați, în ciuda restricțiilor. Cum a fost posibil

Au organizat o nuntă cu 10.000 de invitați, în ciuda restricțiilor. Cum a fost posibil

GALERIE FOTO (3) Au organizat o nuntă cu 10.000 de invitați

Au organizat o nuntă cu 10.000 de invitați, în ciuda restricțiilor. Un eveniment a șocat întreaga lume. Este vorba despre o nuntă organizată în Malaezia, care nu trebuia să aibă mai mult de 20 de invitați. Ei bine, mirii au crezut că pot să ocolească restricțiile impuse de autorități.

Au organizat o nuntă cu 10.000 de invitați, în ciuda restricțiilor. Cum a fost posibil

Au organizat o nuntă cu 10.000 de invitați. Doi îndrăgostiți din Malaezia au crezut că pot să ocolească restricțiile impuse de autorități. Cei doi au organizat o nuntă cu 10.000 de invitați, deși aceștia trebuia să aibă maxim 20 de invitați. Ei bine, cei doi miri au chemat nu mai puțin de 10.000 de persoane, în ziua în care s-au căsătorit. Potrivit Spynews.ro, evenimentul a fost unul de tip drive-thru. În cursul zilei de duminică, mirii s-au aflat în fața unei mari clădiri guvernamentale din Putrajaya, la sud de capitala Kuala Lumpur. Invitații, care se aflau în mașină, treceau prin fața celor doi miri încet și îi felicitau pe cei doi.

Cei doi proaspăt căsătoriți, Tengku Muhammes Hafiz și Oceane Alagia, nu sunt persoane obișnuite, mai exact, tatăl mirelui este un politician malaezian cunoscut și fost ministru al cabinetului Temgku Adnan. „Sunt informat că există mai mult de 10.000 de mașini aici. Eu și familia mea suntem foarte onorați. Vă mulțumim tuturor pentru că ați înțeles și ați respectat toate procedurile și nu ați ieșit din mașină”, a scris politicianul, pe Facebook.

Cu toate că au participat 10.000 de persoane, nunta nu s-a desfășurat precum un eveniment normal. Invitații i-au salutat pe miri, de la distanță, iar meniul a fost la pachet. La o zi de la nuntă, fericirea celor doi miri a fost umbrită de o veste șocantă. Tatăl mirelui a fost găsit vinovat într-un caz de corupție și a fost condamnat la 1 an de închisoare. Malaezia a înregistrat până în prezent aproape 92.000 de cazuri de COVID-19 și peste 430 de decese.

Nuntă cu 10.000 de invitați în New York

Restricțiile luate în urma pandemiei de coronavirus au interzis organizarea nunților cu peste 20 de invitați. Același lucru s-a întâmplat și ăn New York. Autoritățile au decis să interzică o nuntă care urma să aibă loc, după ce au aflat că au fost invitați 10.000 de persoane. Biroul șerifului din comitatul Rockland a anunțat poliția despre nunta uriașă care era programată pentru 10 octombrie 2020, în Williamsburg. „Ni s-a spus că va avea loc. Am investigat și am constatat că acest lucru poate fi adevărat. A fost planificată o nuntă mare, care ar fi încălcat regulile adunărilor ”, a explicat guvrnatorul Andrew Cuomo.

Potrivit consilierului lui Cuomo, mai mult de 10.000 de persoane trebuiau să ajungă la marele eveniment. „Te poți căsători, dar nu poți invita mii de oameni la nunta ta. Obțineți aceleași rezultate la final. Și este și mai ieftin! ”, a glumit guvernatorul. Se pare că era vorba despre o nuntă evreiască ortodoxă, iar comunitatea a protestat recent la New York împotriva restricțiilor impuse pentru a combate răspândirea coronavirusului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini