Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Nuntă cu bucluc! Mireasa din Oradea, depistată cu Covid. Ce se întâmplă cu invitații

Nuntă cu bucluc! Mireasa din Oradea, depistată cu Covid. Ce se întâmplă cu invitații

Mireasa din Oradea care a avut nunta la sfârșitul săptămânii trecute, cu peste 350 de invitați, a aflat că are Covid-19. Pe lângă faptul că nu a fost respectat numărul de persoane, 100 în exterior și 50 în interior, la eveniment nu au fost respectate nici măsurile de combatere a bolilor infecto-contagioase.

Mireasa din Oradea are coronavirus

Nuntă cu peripeții pentru mireasa din Oradea, care s-a căsătorit la sfârșitul săptămânii trecute cu fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc. După petrecerea cu peste 350 de invitați, unde nu au fost respectate normele anti-Covid, aceasta a primit vestea că s-a infectat cu noul coronavirus.

S-a deschis dosar penal

Contactat de jurnaliștii de la ebihoreanul.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului Oradea, prim-procurorul adjunct Ciprian Morar, a precizat că în dosar nu s-au formulat acuzaţii faţă de vreo persoană.

“Ancheta se desfăşoară in rem, adică pentru faptă. Deocamdată nu s-a formulat nicio acuză la adresa vreunei persoane”, a precizat prim-procurorul adjunct Ciprian Morar.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a transmis, marţi, un comunicat de presă prin care anunţă că a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea se află înregistrat dosarul cu nr. 4160/P/2020 în care se efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de zădărnicerea combaterii bolilor, (…) constând în aceea că în data de 10.10.2020, între orele 20.30-21.30, numitul X şi-a organizat o petrecere de celebrare a căsătoriei la sala de evenimente Opera din municipiul Oradea, ocazie cu care au fost prezenţi ca invitaţi un număr de circa 356 de persoane, sens în care nu a respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Nunta a fost oprită

Nu s-au pututu bucura prea mult de petrecerea cu fast.Evenimentul a fost oprit de echipajul de control, poliţiştii legitimându-i la plecare pe toţi cei aflaţi în incintă, numărul petrecăreţilor depăşind cu 200 cel permis (100 în aer liber şi 50 în spaţii închise), relatează sursa citată.

Naşul de cununie e subofiţer la Detaşamentul pentru Intervenţie Rapidă, iar printre nuntaşi se aflau şi alţi poliţiști, dar şi procurori din Bihor.

Unii dintre invitaţi au dezvăluit poliţiştilor că au întrebat explicit înainte de a accepta participarea la eveniment dacă acesta respectă măsurile de prevenire a COVID-19, iar gazdele i-au asigurat că la nuntă vor participa doar 150 de persoane, adică numărul legal de invitaţi. “Abia când au ajuns au văzut câtă lume e şi le-a fost ruşine să plece”, spune sursa citată.

Poliţiştii s-au şi sesizat din oficiu, deschizând un dosar penal în caz, iar administratorul sălii de evenimente a fost sancţionat cu amendă în valoare de 15.000 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: