Redactia.ro
Home » Sport » Un campion la lupte și-a bătut mireasa la nuntă

Un campion la lupte și-a bătut mireasa la nuntă

GALERIE FOTO (2) Zaurbek Sidakov, nunta, mireasa batuta

Rusul Zaurbek Sidakov, campion mondial de lupte a primit chiar în timpul nunții un mesaj care l-a scos din minți. A fost anunțat că soția sa ar fi fost escortă de lux.

Zaurbek Sidakov, dar și o parte dintre cei 500 de invitați au primit mesaje cu poze și filmulețe indecente cu mireasa, Madina Plieva. Potrivit The Scottish Sun, cea care a trimis mesajul era chiar soția unui milionar care ar fi avut o relație cu Madina. Incidentul s-a petrecut chiar înaintea dansului mirilor. În momentul în care a văzut imaginile, sportivul, campion mondial de lupte în 2018 și 2019, calificat pentru Jocurile Olimpice de anul viitor și-a ieșit din minți. Potrivit unor martori și-ar fi luat soția de păr și doar intervenția prietenilor a salvat-o pe brunetă. Înainte ca nunta să fie oprită mirii au strâns și darul. 90.000 de euro.

Madina Plieva, amana unui milionar rus

Bruneta ar fi fost amanta unui miliardar rus în vârstă de 60 de ani. Se pare că dezvăluirea ar fi fost făcută chiar de soția acestuia. Potrivit jurnaliștilor, apartamentul în care locuia focoasa brunetă ar fi fost un cadou de la omul de afaceri rus.
Madina Plieva a fost dusă de prieteni de la nuntă direct la spital. Femeia se ascunde de atunci undeva în Moscova. Tânăra nu a dorit să comenteze, dar prietenii acesteia susțin că nimic nu ar fi adevărat. Mai mult tatăl ei a suferit un atac de cord la nuntă. Luptătorul Zaurbek Sidakov a declarat în schimb că totul a fost anulat și nu are de gând să se mai însoare cu Madina Plieva.

Cine este Zaurbek Sidakov

Zaurbek Kazbekovhich Sidakov este un luptător rus, campion mondial la lupte libere în anul 2018 și 2019. Primul titlu la seniori l-a câștigat în anul 2016. Sidakov, 24 de ani, ar fi trebuit să reprezinte Rusia la Jocurile Olimpice 2020. Olimpiada a fost însă amânată, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: