Redactia.ro
Home » Sport » Luptător UFC s-a bătut pe stradă! Sportivul susține că s-a apărat

Luptător UFC s-a bătut pe stradă! Sportivul susține că s-a apărat

Luptător UFC s-a bătut pe stradă

Luptător UFC s-a bătut pe stradă. B.J. Penn a fost implicat de curând într-un scandal. Sportivul hawaiian susține însă că a fost legitimă apărare.

Luptătorul UFC, B.J. Penn (40 de ani) a fost implicat într-o luptă de stradă, despre care sportivul a spus că a fost legitimă apărare. Luptătorul a declarat într-un interviu pentru TSN, că filmările nu sunt conforme cu realitatea, și nu se vede tot ce s-a întâmplat în acea seară. Într-una dintre filmari, Penn este doborât la pământ, iar în cealaltă se află peste adversarul său.

”Eram la un concert și trebuia să mă văd cu un prieten pe care îl cunoşteam de mult. Eram acolo şi o cunoştinţă dintre ale mele s-a supărat pentru ceva, pentru un lucru care a fost spus sau pentru ceva ce s-a întâmplat în urmă cu mult timp. Şi din cauza asta a vrut să se lupte cu mine. Am spus că nu vreau să mă lupt pentru că suntem prieteni. El a ieşit afară. M-am dus după el cu intenţia de a-l linişti şi de a-l aduce înăuntru. Am vrut să îl îmbrăţişez. El m-a lovit de două ori. I-am spus să se calmeze dar m-a lovit de mai multe ori. După ce m-am ridicat, a încercat să mă lovească din nou şi a trebuit să mă apăr”, a spus B. J. Penn pentru TSN.

B. J. Penn nu e la primul scandal

În urmă cu câteva luni a apărut un filmuleț cu luptătorul în care acesta pusese pe cineva la pământ lângă un club de noapte. Penn spune că aceste incidente nefericite îl afectează foarte tare. Este în plin process pentru obținerea custodiei copiilor săi și aceste imagini îi pot dăuna. Hawaiianul va avea la finalul acestui an un meci important cu Nik Lentz. Acest meci ar putea fi ultimul din cariera lui Penn.

Citește și: Simona Halep s-a retras de la Zhenghzou! Revine la turneul de la Wuhan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: