Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep s-a retras de la Zhenghzou! Revine la turneul de la Wuhan

Simona Halep s-a retras de la Zhenghzou! Revine la turneul de la Wuhan

Simona Halep s-a retras de la Zhenghzou

Simona Halep s-a retras de la Zhenghzou. Românca, locul 4 WTA a decis să nu participe la turneul care începe săptămâna următoare.

Deși era înscrisă pe listă, după eliminarea de la US Open, Simona Halep a decis să ia o pauză. La turneu vor participa jucătoare precum Karolina Pliskova, Caroline Garcia sau Elina Svitolina. Dacă Simona Halep se reface total după meciurile de la US Open ar trebui să revină în circuit pe 23 septembrie, în turneul Premier 5 de la Wuhan. Apoi va urma turneul de la Beijing.

Martina Navratilova, despre Simona Halep

Fosta campioană, crede că românca nu a găsit încă modul de a gestiona timpul de după victoriile majore. Navratilova a făcut aceste observații după ce Simona Halep a fost eliminată neașteptat de la US Open.

„Nu știu dacă eliminarea Simonei e cea mai mare surpriză de până acum. Am văzut deja multe episoade de acest gen din partea ei, chiar și anul trecut la Wimbledon, după ce câștigase Roland Garros. Am ajuns la concluzia că are o problemă în a gestiona victoriile și în a-și păstra calmul după ce obține un succes major. Este o jucătoare admirabilă, o luptătoare a generației ei, dar problema aceasta persistă din păcate”, a declarat Navratilova, pentru Tennis Channel.

Federer eliminate de la US Open

Surpriză totală la US Open. Fostul lider mondial, Roger Federer a fost eliminat în sferturi. Elvețianul a pierdut în cinci seturi 3-6, 6-4, 3-6, 6-4, 6-2, după trei ore şi 12 minute, de bulgarul Grigor Dimitrov (78 ATP). Federer a câștigat de cinci ori în carieră titlul la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Citește și: Naționala de 1 miliard de euro a sosit la București!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: