Redactia.ro
Home » Monden » Au şocat o lume întreagă cu relaţia lor! În serialul Clona erau tată și fiică, în realitate – iubiți. Cum arată acum Mel și Lucas

Au şocat o lume întreagă cu relaţia lor! În serialul Clona erau tată și fiică, în realitate – iubiți. Cum arată acum Mel și Lucas

GALERIE FOTO (2) Cumpărăturile direct de pe TV, în faza de testare. O nouă eră a shopping-ului

Au trecut 20 de ani de când telenovela „Clona” făcea ravagii pe micile ecrane cu povestea de dragoste dintre Jade și Lucas. Iată că viața bate filmul și ceea ce s-a petrecut dincolo de camerele de filmat a devenit cu adevărat răsunător.

Mel, fiica lui Lucas, personajul principal interpretat memorabil (în dublu rol) de actorul Murilo Benicio. Mel era o adolescenta rebelă, ușor antipatică și egoistă, însă în realitate, Debora Falabella, actrița care a jucat-o, nu are nimic în comun cu personajul său.

Au devenit iubiţi după serial

Povestea lor de iubire nu a început nici pe departe pe platourile de filmare pentru Clona, ci a luat naștere mulți ani mai târziu, atunci când filmau împreună pentru telenovela „Avenida Brasil”.

Noul cuplu i-a luat prin surprindere nu doar pe fani, ci și pe restul actorilor din Clona. Lucas și Jade s-au iubit și dincolo de camerele de filmat.

Imediat după terminarea filmărilor la Clona, actorii Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au format în mod oficial un cuplu, iar în 2005 au devenit părinții unui băiețel pe nume Piedro. Doi ani mai târziu protagoniștii din telenovela Clona se despărțeau.

Murilo Benicio mai are un băiat în vârstă de 21 de ani, pe nume Antonio, din căsătoria de doar 1 an cu actrița Alessandra Negrini, finalizată în 1999.

Giovanna Antonelli a interpetat-o pe Jade

În România, Giovanna Antonelli a devenit cunoscută datorită rolului din „Clona”. Însă, Giovanna Antonelli este una dintre cele mai apreciate actrițe din Brazilia și o remarcabilă producătoare și prezentatoare de televiziune.

Pentru a face performanță în rolul lui Jade, actrița a practicat dansul din buric în fiecare zi timp de două luni. Giovanna Antonelli a apărut pentru prima dată la TV la vârsta de 14 ani, în calitate de co-gazdă pentru show-ul „Clube da Crianca”.

La 18 ani, ea și-a făcut debutul în cinematografie, interpretând un rol în serialul „Tropikanka”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: