Redactia.ro
Home » Știri » Au trecut 9 ani de când o stea s-a stins! Mica, de la Abracadabra, un suflet care a plecat prea devreme

Au trecut 9 ani de când o stea s-a stins! Mica, de la Abracadabra, un suflet care a plecat prea devreme

GALERIE FOTO (3) Sursa foro: Fanatik

Tocmai s-au împlinit 9 ani de când Michaela Niculescu, cunoscută din Abracadabra cu numele de Mica, s-a stins din viață, la doar 31 de ani. Aceasta s-a luptat cu o boală cruntă și de neimaginat ce a adus multă tristețe în jur.

Poate nu ați uitat-o pe Mica, cunoscută și ca prințesa cu păr blond din show-ul TV Abracadraba. Ea a spus adio, pe 14 martie 2013, mult prea devreme.

9 ani de când Mica s-a stins

Michaela Niculescu a suferit o boală extrem de cruntă care a răpus-o la doar 31 de ani, o ciroză hepatică, în stadiu avansat.

Plecarea ei a fost tragică și unul dintre cele mai mediatizate subiecte discutate în presă, iar colegii de breaslă scriau zeci de mesaje de rămas-bun.

Marian Râlea, este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din Abracadabra și s-a prezentat ca fiind uimit de pierderea Micăi:

”Am fost cu toţii lângă ea, măcar atât. Când a murit Mica toţi colegii de la Abracadabra erau pe hol, în faţa salonului de Terapie Intensivă”, spunea Marian Râlea în ziua tragediei, potrivit Diva Hair.
Ce a spus Magicianul Râlea la patru ani după pierderea Micăi

Marian Râlea i-a ținut amintirea în viață. Acesta a postat un mesaj emoționant și la 4 ani după ce s-a stins colega lui de scenă:

”Bună dimineața! Vă întâmpin cu cel mai bun sfat cu care să ne începem zilele, în fiecare zi!, sau să le încheiem, în fiecare zi! CREDE îN TINE!, ascultați de Mica, ea și de sus are grijă să credem în noi și în magia care se ascunde acolo.
Au trecut 4 ani, nu te-am uitat, suflete! Vă îmbrățișez!”,a postat Marian Râlea pe Facebook.

Mica a aflat de boală prea târziu

Ea nu a povestit nimănui despre afecțiunea pe care a avut-o și a purtat toată durerea până în ultima clipă când i-a mărturisit tatălui său.
Tatăl ei crede că ciroza hepatică i-a apărut de la oboseala pe care o avea din pricina carierei:

“Cred că a avut încredere în tinerețea ei, cum au încredere toți tinerii din păcate. Nu e ușor să muncești 12 ore pe zi, de Crăciun, de… Zic: “Tăticule, de ce nu mi-ai spus?“ și ea evita.
Și atunci nu am vrut să o cert, nu poți să cerți un om bolnav. Nu mai știu ce să mai zic, dacă mă poate ajuta cineva cu ceva”, spunea cu amărăciune, în ziua tragediei, tatăl ei, Toni Niculescu.

În ultimele clipe din viață, înainte de a fi internată la Terapie Intensivă, Mica a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare unde a mărturisit tutror prin ce momente grave trece cu boala pe care o are:

”Nu m-am căsătorit cu cineva să-mi fie alături la bine și la greu, ci m-am căsătorit cu boala însăși. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: