Redactia.ro
Home » Monden » Augustin Viziru a publicat o fotografie rară cu iubita lui! Fanii au reacționat imediat: ”Nu știu de ce ai ținut-o ascunsă”

Augustin Viziru a publicat o fotografie rară cu iubita lui! Fanii au reacționat imediat: ”Nu știu de ce ai ținut-o ascunsă”

GALERIE FOTO (2) Augustin Viziru a publicat o fotografie rară cu iubita lui! Fanii au reacționat imediat: ”Nu știu de ce ai ținut-o ascunsă”

Augustin Viziru a publicat o fotografie rară cu iubita lui! După ce o perioadă lungă de timp acesta a ținut-o secretă, iată că acum fanii au primit răspuns la întrebări. Cum arată partenera actorului?

Augustin Viziru a publicat o fotografie rară cu iubita lui

Augustin Viziru, în vârstă de 40 de ani, este un bărbat care le are deja pe toate! Acesta se laudă cu o carieră de succes, dar și cu o familie minunată, iar piesa de rizistență este chiar fetița lui, Maria, pe care o adoră! Acum, fanii au văzut-o pentru prima dată și pe iubita lui.

Augustin Viziru a publicat o fotografie rară cu iubita lui! Augustin Viziru are împreună cu iubita lui o fetiță superbă. În urmă cu ceva timp, acesta a dezvăluit motivul pentru care o ține ascunsă pe partenera sa, însă iată că sărbătorile de iarnă au venit cu un cadou pentru fanii actorului. Acesta a publicat o fotografie cu iubita și fiica lui, chiar lângă brad.

Augustin Viziru a dorit, respectând și cerința iubitei sale, să o țină departe de lumina reflectoarelor pe mama copilului lui. Asta până acum, când a decis să împărtășească cu fanii lui o adevărată fotografie de familie, foarte rară. Așadar, artistul a intrat în anul 2021 drept o fire și mai transparentă, publicând o fotografie cu fetele din viața lui, scrie spynews.ro.

În fotografie, Augustin Viziru și iubita lui sunt așezați pe podea, în fața bradului de Crăciun, iar superba blondină o ține în brațe pe fiica lor, Maria. Din imagine se poate vedea clar că între cei doi dragostea plutește în aer, fiind foarte apropiați.

Augustin Viziru a publicat o fotografie rară cu iubita lui

Augustin Viziru a ținut-o pe mama copilului său departe de lumina reflectoarelor. Întrebat care este motivul acestei decizii, îndrăgitul actor a mărturisit că tânăra nu-și dorește să fie persoană publică, iar el mereu a păstrat discreția în ceea ce-i privește viața personală.

”Pentru că îmi țin viața personală departe de ochii celorlalți. Mereu am fost discret cu viața mea personală, sunt lucruri pe care le trăiesc eu, în afara camerelor de filmat, și aș vrea să rămână așa. Ea nu-și dorește să fie persoană publică, nu îi place genul acesta de viață. Și tocmai din acest motiv suntem împreună! Ne înțelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere”, a declarat Augustin Viziru.

Fanii au rămas uimiți de frumusețea partenerei actorului

Fotografia actorului i-a surprins pe fani care au reacționat imediat pe rețelele de socializare. Cei doi au apărut împreună într-o fotografie foarte rară, iar dacă Augustin Viziru a optat pentru o bluză și o pereche de pantaloni lejeri, iubita lui a ales să poarte o rochiță albă, cu elemente din dantelă, fanii având astfel să-i admire silueta ca trasă prin inel.

„La mulți ani și să ne bucurăm de viață!”, a scris Augustin Viziru pe Instagram, la descrierea fotografiei.

Augustin Viziru a publicat o fotografie rară cu iubita lui! Fanii au reacționat imediat și au transmis că nu înțeleg de ce artistul a ținut-o ascunsă până acum. Alți internauți i-au felicitat pe cei doi pentru superba familie pe care o au, spunând că formează un tablou perfect.

”Eee, așa mai da! Nu știu de ce ai ascuns-o până acum. Este superbă. La mulți ani! / Un tablou de nota zece. La mulți ani! / La mulți ani, ce familie frumoasă sunteți. / La mulți ani fericiți și sănătoși! Altceva / O familie frumoasă! Să vă iubiți mult! La mulți ani! / Un an nou cu sănătate și bucurii sa îți trăiască prințesele / La mulți ani sănătoși Și fericiți vă doresc tot binele din lume frumoșilor / La mulți aniiiii! Sunteți super!!!! An Nou binecuvântat! / Superbă doamna”, sunt doar unele dintre reacțiile fanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: