Redactia.ro
Home » Monden » Cine e mama copilului lui Augustin Viziru? Actorul nu a vrut să-i facă identitatea publică

Cine e mama copilului lui Augustin Viziru? Actorul nu a vrut să-i facă identitatea publică

GALERIE FOTO (5) Cine e mama copilului lui Augustin Viziru?
Cine e mama copilului lui Augustin Viziru? Actorul a ținut secretă identitatea iubitei sale până acum. Proaspătul tătic a explicat și care este motivul. 

Cine e mama copilului lui Augustin Viziru?

Augustin Viziru a decis să se facă bărbat de casă și a renunțat la viața lui haotică pentru liniștea din familie. De puțin timp actorul a devenit și tătic și este foarte protectiv, însă există un motiv pentru care își ține iubita ascunsă. Cine e mama copilului lui Augustin Viziru?

Augustin Viziru nu are nevoie de prezentări. Bărbatul este unul dintre cei mai cunoscuți actori din țară și o personalitate consacrată în showbiz-ul românesc. A debutat încă din adolescență în telenovelele românești și a înnebunit toate domnișoarele cu atitudinea sa de băiat rău. Timpul a trecut, iar tipul rău s-a transformat într-un familist convins, potrivit spynews.ro.

Cine e mama copilului lui Augustin Viziru? Actorul a pus stop gurilor rele și a lămurit cum stă exact situația. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa, iar motivul pentru care nu vrea să o expună este pentru că vrea să-și țină viața personală cât mai departe de ochii lumii. Mai mult, femeia care i-a dăruit o fetiță nu-și dorește să fie persoană publică.

”Pentru că îmi țin viața personală departe de ochii celorlalți. Mereu am fost discret cu viața mea personală, sunt lucruri pe care le trăiesc eu, în afara camerelor de filmat, și aș vrea să rămână așa. Ea nu-și dorește să fie persoană publică, nu îi place genul acesta de viață. Și tocmai din acest motiv suntem împreună! (zâmbește) Ne înțelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere”, a declarat Augustin Viziru.

Augustin Viziru este un tatic model

Augustin Viziru este un tatic model! Actorul a declarat că nu este ușor să fii părinte și să crești un copil, însă, din clipa în care micuța sa a venit pe lume, acesta s-a transformat într-un om mult mai bun și consideră că, odată cu venirea fiicei sale pe lume s-a maturizat.

”Nu vreau să mă laud, dar eu zic că sunt un tătic-model până în acest moment. Nu este ușor să crești un copil, dar te face un om mai bun. Trebuie să înțelegi că, după ce treci de momentele mai grele, te vei schimba în bine. Cred că abia acum pot spune că sunt bărbat, în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Augustin Viziru.

Cine e mama copilului lui Augustin Viziru? Actorul și iubita lui se iubesc foarte mult, dat fiind faptul că din dragostea pe care și-o poartă a venit pe lume micuța Maria. Augustin Viziru se consideră o persoană greu de suportat, însă, se pare că mama fetiței sale îl înțelege de fiecare dată, motiv pentru care o relație atât de strânsă.

”Atâta timp cât formăm un cuplu, îți dai seama că sunt extrem de mulțumit și fericit de cum este ea acum! Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor, sub nicio formă. Dar dacă reușești să mă înțelegi, dacă îți pot da luna de pe cer, ți-o aduc. Trebuie doar să mă înțelegi”, a adăugat Augustin Viziru.

Iubita lui Augustin Viziru nu este persoană publică și nu are în plan să devină. Cei doi s-au cunoscut anul trecut și de atunci formează un cuplu. Cei doi au fost surprinși echipați corespunzător împotriva pandemiei, cu măști de protecție asortate ținutei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: