Redactia.ro
Home » TV » Neti Sandu a prevestit accidentul lui Augustin Viziru de la Ferma! Cum l-a avertizat prezentatoare TV

Neti Sandu a prevestit accidentul lui Augustin Viziru de la Ferma! Cum l-a avertizat prezentatoare TV

Neti Sandu a prevestit accidentul lui Augustin Viziru de la Ferma

Neti Sandu, celebra horoscopistă de la PRO TV l-a avertizat pe Augustin Viziru că se va răni atunci când a concurat la ”Ferma” în urmă cu cinci ani. După această previziune, actorul s-a schimbat complet și a devenit un om mai bun. 

Neti Sandu a prevestit accidentul lui Augustin Viziru de la Ferma

După ce a câștigat trofeul și titlul de fermierul anului 2020, Augustin Viziru a dezvăluit discuția secretă pe care a avut-o cu îndrăgita horoscopistă de la Pro TV și cum l-a ajutat această să devină un om mai bun.

Potrivit declarațiilor acestuia, în urmă cu cinci ani, când era concurent la ”Ferma”, Augustin Viziru a suferi un accident cumplit. Acesta și-a secţionat tendoanele de la mâna stângă cu toporul în timpul unei probe, însă se pare că ar fi fost avertizat de acest lucru chiar de prezentatoarea TV.

În 2015, Neti Sandu l-a avertizat pe Augustin Viziru să nu meargă după “bani sau orgolii”, pentru că se teme pentru sănătatea lui. Actorul nu a ținut seama de previziunile acesteia și a continuat să tragă pentru a deveni câștigător, astfel a ajuns pe mâna medicilor. Afirmațiile făcute de aceasta l-au determinat pe cunoscutul artist să renunțe la anumite lucruri și să devină un om mai bun.

În timp ce își revendica premiul din acest sezon, Augustin Viziru și-a adus aminte de discuția pe care a avut-o atunci cu Neti Sandu și a mărturisit previzunile de atunci, scrie cancan.ro.

“După cinci ani de frustrări și de chinuieli am reușit să îmi aduc o satisfacție în suflet. Trofeul ăsta pentru mine reprezintă o liniște sufletească. În urmă cu cinci ani, Neti Sandu mi-a spus așa înainte să intru în finală: «Augustine, nu te duce după bani sau după orgolii că mi-e teamă că pățești ceva rău» . Și așa a fost. M-am tăiat la mână.

După tot timpul ăsta, am sunat-o și am întrebat-o să îmi explice mai pe larg, că eu nu cred în astre. Mi-a dat o explicație pertinentă. Mi-a spus așa: «Augustine, fii bun. O să ai parte de multe dezamăgiri, o să vină în valuri, dar o să vină lucruri extraordinare peste tine după aia» . Eu, din momentul ăla, am luat hotărârea să devin un om bun. Am dus jocul ăsta la bun sfârșit fiind un om corect. Karma… lucrurile s-au așezat încât eu să țin acest trofeu acum în brațe”, a declarat câștigătorul emisiunii “Ferma. Orășeni vs săteni”.

Augustin Viziru a câștigat marea finală și a obținut titlul de Fermierul Anului

După 13 săptămâni în care 18 fermieri au luptat cu propriile limite, Augustin Viziru a reușit să câștige marea finală și să obțină titlul de Fermierul Anului 2020, dar și marele premiu de 50.000 de euro. Andrei, Augustin, Elena și Viviana au pornit cu gânduri mari și cu dorința de a demonstra că își merită locul în finală și că au ceea ce le trebuie pentru a pleca acasă cu trofeul.

Marea finală a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 8.7 puncte de rating și 26.6% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.0 puncte de rating și 15.2% share.

Marele câștigător este Augustin Viziru, cel care a știut să profite la maximum de a doua șansă primită. Seara trecută, după ce a câștigat finala “Ferma. Orășeni vs săteni”, Augustin Viziru a transmis un mesaj emoționat pentru fetița lui; actorul a pus mâna pe mult râvnitul trofeu și premiul cel mare chiar în ziua în care frumoasa Maria a împlinit trei luni.

“Am abordat cu totul altfel jocul și singurul meu obiectiv a fost să-i dau educația fetiței mele, să-i arăt că se poate să fii om bun și să câștigi trofeul. Și asta am făcut”, a declarat Augustin Viziru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: