Redactia.ro
Home » TV » Finala Ferma – Orăşeni Vs Săteni Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de joi, 3 decembrie. Video

Finala Ferma – Orăşeni Vs Săteni Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de joi, 3 decembrie. Video

Finala Ferma

Astăzi de la ora 21:30 ultimii patru concurenți luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro în finala Ferma – Orăşeni Vs Săteni. În doar câteva ore se va afla cine este cel mai bun fermier din acest sezon. 

Finala Ferma – Orăşeni Vs Săteni Live. Ediția de joi, 3 decembrie

Finala Ferma – Orăşeni Vs Săteni. Înaintea luptei în care va fi ales fermierul anului, ultimii concurenți au dorit să împărtășească gândurile despre ce a însemnat pentru ei această competiție. Andrei Stoica a declarat că această experiență l-a făcut să se gândească a trecut, la zilele grele de care nu a dus lipsă în viață.

Ferma mi-a amintit de unde am plecat. Sunt un băiat care a muncit pentru tot ce are. Astăzi voi lupta până la ultima picătură de sânge”, a mărturisit Andrei Stoica.

Viviana Sposub a trăit cele mai emoționante momente în Fermă. S-a îndrăgostit și a reușit să-și depășească limitele. Aceasta a impresionat telespectatorii cu dorința ei de a avansa în competiție și acum este decisă să dea tot ce are mai bun pentru a fi în top.

Ce avem aici a devenit casa mea. Am trăit cu fiecare por tot ce s-a întâmplat aici. Mă aștept la ce e mai dificil. Dacă simt că nu mai pot, voi mușca din mine”, a declarat Viviana Sposub.

Augustin Viziru a venit croit să-și ia revanșa. Actorul este convins că de data aceasta el va fi marele câștigător și că-și va depăși limitele. ”Fiecare loc din casă are câte o amintire. Amintirile te definesc ca om. Sunt atât de determinat pentru finală, știu că va trebui să-mi mai depășesc o dată limitele”.

Elena Chiriac este cea mai mică concurentă. Chiar și așa, a demonstrat că poate face față cu brio provocărilor și a luptat mult să ajungă în finală. A demonstrat deja că duelurile nu o sperie și că are puterea necesară pentru a trece peste fiecare provocare.

”Cea mai intensă, frumoasă și dură experiență. A fost o lecție de viață. Am mare încredere. Vreau să mai arăt încă o dată că se poate. Limita ești doar tu!”, a mărturisit Elena Chiriac.

Ferma – Orăşeni Vs Săteni a ajuns la final

La începutul competiției au pornit la drum 18 concurenți. Au dat peste provocări și au fost scoși din zona de confort. Unii nu au rezistat prea mult și au fost eliminați din primele ediții, însă cei care au rămas sunt clar cei mai buni. Doar patru concurenți au ajuns la startul ultimei runde.

Astăzi, la ora 21:30 se va afla marele câștigător. Premiul este de 50.000 de euro și va merge la cel mai bun fermier al anului. PRO TV difuzează în această seară finala celui mai îndrăgit reality show al anului: Ferma – Orășeni Vs Săteni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: