Redactia.ro
Home » Știri » Când are loc finala Ferma – Orăşeni vs Săteni? Show-ul Pro TV se termină mai repede decât te aşteptai

Când are loc finala Ferma – Orăşeni vs Săteni? Show-ul Pro TV se termină mai repede decât te aşteptai

Finala emisiunii ”Ferma-Orășeni vs Săteni” este tot mai aproape. Show-ul care a cucerit inimile telespectatorilor se termină mai rapid decât am fi crezut. 

Când are loc finala emisiunii ”Ferma-Orășeni vs Săteni”

Competiția emisiunii ”Ferma-Orășeni vs Săteni” este tot mai strânsă și este pe punctul de a ajunge la final. Show-ul urmărit de mii de oameni se va termina mai rapid decât era estimat.

Concurenții care au ieșit din emisiune vor veni în ultima parte să-și susțină colegii rămași încă în bătălia pentru marele premiu de 50.000 de euro. Deja actorul Augustin Viziru este primul concurent care și-a câștigat dreptul de a merge direct în finala show-ului Ferma. Reacțiile de invidie au început imediat să apară, colegul său Andrei Stoica a fost nemulțumit de alegerea probei. Tot Andrei Stoica este cel care a și început să plângă atunci când a văzut că fratele său a venit să-l suțină, informează stirileprotv.ro.

Pe lângă Augustin Viziru, în finală vor mai fi: Andrei Stoica, Viviana Sposub, Augustin Viziru și Elena Chiriac.

Gabriel Toade a părăsit competiția în urma unui accident

Concurentul Gabriel Toader a părăsit competiția după ce a căzut de pe scară și a suferit un accident. Deși evenimentul a avut loc în luna septembrie, și acum el se află la pat. Gabi Toader a jignit-o pe Elena Chiriac atunci când a căzut de pe scară.

”Cine a râs? Cine râde ca proasta? Cine rade ca proasta să-mi bag p*** în gura ei. Dă-o în p*** mea de proastă.” au fost cuvintele lui Gabriel Toader în urma incidentului.

După ce s-a lovit la spate, Gabi Toader urmează un tratament. A suferit fracturi în zona lombară.

”Atât am putut să duc, sunt bine, cât de cât. Sunt pe tratament, dar sunt ok. Am suferit fracturi în zona lombară, la L4-L5 (n.r. vertebre)„, a spus concurentul pentru Click.ro.

Cine va câștiga finala

Se zvonește că Augustin Viziru ar fi câștigătorul emisiunii de la PROTV. El a revenit în emisiune după ce în urmă cu cinci ani, în 2015, în timpul unei probe și-a tăiat patru tendoane cu toporul, spre disperarea colegilor săi. Pentru că s-a rănit destul de grav, participarea sa la emisiune a fost  scurtată.

”Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu”, a spus Augustin Viziru, în urmă cu ceva vreme

Când va avea loc finala emisiunii

Emisiunea ”Ferma-Orășeni vs Săteni” se va termina săptămâna viitoare. Mai exact, joi, de la ora 21:30 va avea loc finala și vom afla cine este, de fapt, marele câștigător al celor 50.000 de euro.

La emisiunea Ferma s-au înfiripat povești de dragoste

Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit în cadrul emisiunii și formează un cuplu. George Burcea a declarat că nu o cunoștea pe Viviana Sposub până să participe la acest show.

”Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi”, a spus George Burcea la emisiunea Ferma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: