Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a îndrăgostit George Burcea de Viviana Sposub. Declarațiile pline de emoție ale actorului

Cum s-a îndrăgostit George Burcea de Viviana Sposub. Declarațiile pline de emoție ale actorului

Cum s-a îndrăgostit George Burcea de Viviana Sposub

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan trăiește o poveste de dragoste de mai bine de două luni alături de Viviana Sposub, fosta asistentă tv de la emisiunea Vorbește lumea. În cadrul reality show-ului Ferma. În plus, Burcea a povestit cum s-a îndrăgostit de iubita sa.

Cum s-a îndrăgostit George Burcea de Viviana Sposub. Declarațiile pline de emoție ale actorului

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o poveste de iubire de mai bine de două luni. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma 2020, difuzată pe Pro Tv. Recent, George a vorbit în cadrul intervențial video la “Ferma. În Plus”, cum s-a îndrăgostit sincer de Viviana. Conform declarațiilor acestuia, el nu o cunoștea pe fosta asistentă tv, iar în prima zi petrecută pe platourile de filmare a fost cea în care s-au și cunoscut.

De asemenea, fostul soț al Andreei Bălan a vorbit și despre recuperarea după problemele medicale. “Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).”, a declarat George Burcea la emisiunea “Ferma. În Plus”, prezentată de Vali Bărbulescu. Totodată, actorul a precizat că și-ar fi dorit să o aibă alături mai repede pe iubita sa, dar este fericit că aceasta a rămas în concurs pentru a câștiga marele trofeu.

George Burcea, despre căsnicia cu Andreea Bălan

Tot în cadrul emisiunii Ferma 2020. George a vorbit fără perdea despre relația pe care a avut-o cu Andreea Bălan, și care a fost cu adevărat motivul despărțirii lor. Actorul a spus la un moment dat, că Andreea nu i-a oferit o susținere condiționată, indiferent de ce se întâmpla. Mai mult, Burcea a declarat că , de fapt, fosta sa soție a fost cea care a sunat la poliție pentru a-i anunțat că George a consumat substanțe interzise. “În momentul în care tu susții partenerul și în momentul în care partenerii se susțin între ei, să știi că atunci, conexiunea devine mult mai bună, energia devine una mai bună și dragostea să știi că înflorește”, a mai dezvăluit George Burcea în cadrul emisiunii de la Pro TV.

George Burcea, în vârstă de 32 de ani s-a căsătorit cu Andreea Bălan, iar după aproape un an, cei doi au anunțat că divorțează. Din dragostea lor, au apărut cele două fetițe, Ella și Clara. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima oară pe 9 octombrie 2016, când a născut-o pe Ella, iar pe 4 martie, 2019 a născut-o pe Clara. În aceeași zi, cântăreața a primit a doua șansă la viață! În timp ce se afla în sala de operații, artista a făcut un stop cardio-respirator, dar medicii profesioniști s-au ocupat și au reușit să gestioneze problema gravă. Acum, Andreea are o relație cu Tiberiu Argint, relație pe care dorește să o țină la distanță momentan de ochii presei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: