Redactia.ro
Home » TV » Drama Elenei Chiriac. Concurenta de la Ferma 2020, a fost desfigurată în bătaie

Drama Elenei Chiriac. Concurenta de la Ferma 2020, a fost desfigurată în bătaie

GALERIE FOTO (5) Drama Elenei Chiriac

Elena Chiriac, concurentă în emisiunea Ferma. Orășeni vs. Săteni a trecut printr-o perioadă dificilă în 2015, după ce a fost desfigurată în bătaie. Aceasta a fost prinsă de cinci colege de la școală și agresată fizic. În cele din urmă, tânăra a fost nevoită să se multe la alt liceu.

Drama Elenei Chiriac. Concurenta de la Ferma 2020, a fost desfigurată în bătaie

Cea mai tânără concurentă de la Ferma. Orășeni vs. Săteni, are o poveste de viață dramatică. Elena Chiriac, în vârstă de 19 ani, a trecut prin momente dificile în 2015, când a fost bătută de cinci colege de la școală. Elena este campioană națională la taekwoando, fiind înzestrată cu o frumusețe aparte. De asemenea, Elena este studentă la actorie în Marea Britanie. “Momentan, mă aflu într-o perioadă de acomodare. Apoi, îmi voi relua antrenamentele și o să încerc să particip și la competițiile din Anglia”, a declarat Elena pentru Libertatea.

În prezent, șatena joacă în piese de teatru și reclame, dar face și performanță în sportul pe care îl practică de mulți ani. Cu toate astea, Elena a povestit că în urmă cu cinci ani a trecut printr-o perioadă dificilă. Aceasta a fost implicată într-o bătaie, mai exact a fost desfigurată de cinci colege de clasă, aceasta fiind ajutată de bodyguarzii de la un spital privat.

Elena Chiriac a fost bătută de colege de școală

Aceasta a povestit că situația ar fi fost mult mai gravă dacă nu știa tehnici de autoapărare și nu interveneau bodyguarzii. Ulterior, părinții Elenei au depus plângere la poliție, dar au făcut și sesizări la conducerea liceului, unde Elena și agresoarele învățau.

Cu toate astea, se pare că tot Elenei i-a fost scăzută nota la purtare, iar cele cinci agresoare au scăpat cu basma curată, acestea fiind recunscute în școală pentru mai multe bătăi aplicate elevelor. În cele din urmă, Elena a decis să se mute în alt liceu și să continue să lupte pentru visul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: