Redactia.ro
Home » Monden » Declarații îndrăznețe la „Ferma”: „Dincolo de orgasm fizic există…”

Declarații îndrăznețe la „Ferma”: „Dincolo de orgasm fizic există…”

Concurenții de la emisiunea ,,Ferma: Orășeni vs. săteni” au făcut declarații îndrăznețe în cadrul emisiunii, în timpul unui joc. 

 

 

Discuții îndrăznețe între concurenți

 

Concurenții din cadrul emisiunii ,,Ferma: Orășeni vs. săteni” de la PRO TV, au avut discuții interesante în cadrul emisiunii.  Fermierii au jucat adevăr sau provocare, și a fost șansa perfectă pentru curioși să afle câți parteneri sexuali a avut Anna Lesko și care este locul public în care artista a îcercat acest lucru. Mai mult, concurenții au vrut să afle și părerea Giuliei despre acest subiect.

Noul concurent este Augustin viziru, care nu doar că s-a alăturat echipei, dar a și reușit să câștige duelul cu George Piștereanu și să devină noul fermier-șef al competiției. Șefia lui a început cu o deviză neașteptată: ”Pauzele lungi și dese…cheia marilor succese”.

Fermierii au primit noi provocări din partea Mihaelei Rădulescu. Sarcina săptămânii le-a adus zâmbetul pe buze deoarece au de pregătit mălai din 2 tone de porumb. Însă, fericirea le-a fost înlocuită cu surprindere după vestea dată de prezentatoare. Cea de-a doua misiune i-a șocat: fetele nu mai au voie să calce prin bucătărie, trebuie să fie purtate pe brațe de băieți, conform noilor reguli.

 

 

Adevăr sau provocare

 

Concurenții emisiunii au fost supuși unui nou joc. Seara le-a adus concurenților o altă surpriză și fiecare a primit câte doi șobolani de care trebuie să aibă grijă. Aceștia au fost nevoiți să treacă și de proba vitezei în cadrul emisiunii.

Curioșii concurenți nu au ezitat să joace și ,,adevăr sau provocare”, proba așteptată de toți. Deși toți au așteptat cu sufletul la gură să vadă câți parteneri a avut frumoasa blondină, Anna Lesko, mulți au fost mai impresionați de Giulia. ”Eu cred în iubire. A face dragoste este ceva înălțător și frumos. Dincolo de orgasm fizic există un orgasm cosmic pe care vă doresc să-l simțiți”, a concluzionat Giulia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: