Redactia.ro
Home » TV » Lucrurile scapă de sub control în Ferma. Orășeni vs Săteni. Război între Gabriel Toader și Elena Chiriac

Lucrurile scapă de sub control în Ferma. Orășeni vs Săteni. Război între Gabriel Toader și Elena Chiriac

după săptămâni întregi în care Gabriel Toader și Giulia Nahmany au făcut parte din tabăra bandiților și au trăit în condiții mizere, e rândul lor să facă legea în Ferma. Cei doi au fost desemnați de Mihaela Rădulescu drept fermierii șefi a-i acestei săptămâni, lucru care i-a enervat pe ceilalți concurenți!

Război total între Gabriel Toader și Elena Chiriac!

Disputele n-au încetat să apară după ce Gabriel Toader a fost judecat de ceilalți concurenți pentru faptul că s-a impus destul de aprig în conducerea Fermei, ba chiar deranjant. Prima care i-a picat în vizor a fost sportiva Elena Chiriac!

„Gabi nu a mai fost în viață lui șef, pentru că pare că un copil de 5 ani pe care l-ai pus șeful clasei și gata… este șeful tuturor” a declarat concurenta despre fermierul șef.” a declarat Elena Chiriac.

Vizibil iritat de comportamentul Elenei Chiriac, concurentul i-a spus vorbe grele de față cu ceilalți concurenți:

„Elena, de când decizi tu ce se întâmplă pe acest mandat? Tu nu poți să ai propuneri, că idee.
Eu sunt fermierul șef iar tu eșți la servitori. De când servitorii în formatul asta au drepturi de decizie?

Tu faci pe acest mandat ce ți se spune! Adică nu vorbesc ceilalți oameni și te trezeșți tu vorbind? Să-ti vezi de ale tale.

Vezi că ai un tupeu fantastic.” a au fost cuvintele lui Gabriel Toader.

Săptămâna trecută Fermă. Orășeni Vs Săteni s-a încheiat cu eliminarea lui Paul Diaconescu și cu o misiune dublă primită de fermieri: atenția la un ceas care are nevoie de resetare și grijă de a menține un foc în vatra abia construită!

FERMIERII AU AJUNS LA CAPĂTUL PUTERIRLOR!

Noaptea nu a fost deloc una ușoară pentru fermieri deoarece le-a crescut starea de oboseală la cel mai înalt nivel: ”Mai am 3% baterie. Sunt fără mâncare și fără somn”, a spus George Piștereanu odată cu sosirea dimineții.