Redactia.ro
Home » Monden » Ce lucru nu acceptă Viviana Sposub din partea lui George Burcea: ”Orice femeie trebuie să pună STOP!

Ce lucru nu acceptă Viviana Sposub din partea lui George Burcea: ”Orice femeie trebuie să pună STOP!

Ce lucru nu acceptă Viviana Sposub

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă există un lucru pe care frumoasa asistentă TV nu l-ar accepta niciodată din partea iubitului ei. 

Ce lucru nu acceptă Viviana Sposub

Povestea de iubire dintre George Burcea și Viviana Sposub a început pe platourile de filmare a emisiunii ”Ferma” de la ProTv. În ciuda faptului că mulți i-au criticat pentru relația lor, cei doi sunt acum mai îndrăgostiți ca niciodată. Însă, iubirea oarbă nu a făcut-o pe Viviana Sposub să-și piardă cumpătul și a făcut declarații neașteptate despre relații și compromisuri.

“Mă consider o iubită extrem de înțelegătoare și tolerantă. Însă nu aș accepta din partea niciunui bărbat violență fizică sau verbală. Consider că aici orice femeie trebuie să pună STOP!”, a declarat Viviana Sposub, scrie cancan.ro.

La începutul relației, Viviana Sposub nu avea încredere în bărbatul care avea să-i devină partener de viață. Aceasta l-a judecat după aparențe, însă pe parcurul competiției s-a schimbat radical. Actorul a ajutat-o mult pe asistenta TV în competiție și i-a fost alături indiferent de situație. Astfel, Viviana și-a dat seama că George Burcea este un om bun, pe care îl vrea lângă ea.

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă”. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!

George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, a mai declarat Viviana Sposub.

Viviana Sposub o iubește pe Andreea Bălan

Deşi la începutul relaţiei nu au dorit să comenteze despre ceea ce se întâmplă între ei, Viviana Sposub şi George Burcea nu se mai ascund de nimeni. Cei doi locuiesc acum împreună şi se bucură de frumoasa legătură pe care o au.

Relația lor a fost una criticată de toți. Faptul că George Burcea a trecut printr-un divorț destul de recent a făcut ca lucrurile dintre ei să se complice. Viviana Sposub a recunoscut că era mare fană trupei Andre și că o iubea pe Andreea Bălan.

”Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova. Vă iubeam pe amândouă. Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci”, a spus Viviana Sposub.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: