Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub este în doliu. Iubita lui George Burcea suferă enorm

Viviana Sposub este în doliu. Iubita lui George Burcea suferă enorm

GALERIE FOTO (3) Viviana Sposub este în doliu

Viviana Sposub, fosta asistentă de la Vorbește lumea este în doliu. Vedeta a scris pe rețelele de socializare că o persoană dragă din viața ei s-a stins din viață. Iubita lui George Burcea este în stare de șoc!

Viviana Sposub este în doliu. Iubita lui George Burcea suferă enorm

Viviana Sposub formează un cuplu cu fostul soț al Andreei Bălan, actorul George Burcea. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma 2020, unde au participat amândoi. Viviana este una dintre cele mai îndrăgite apariții din showbiz-ul românesc, iar pe lângă cariera de succes în televiziune, tânăra se pare că are noroc și pe plan sentimental.

Apare întotdeauna cu zâmbetul pe buze și radiază de fericire, dar viața, ne pregătește și lucruri neplăcute. Aceasta a postat recent un mesaj pe rețelele de socializare. Viviana este tristă pentru că un prieten apropiat al acesteia a decedat. Imediat, vedeta și-a întristat fanii. Iubita lui Burcea a postat mai multe imagini cu ea și prietenul ei, Radu, care a părăsit această lume.

Viviana Sposub este în doliu

Potrivit filmețelor postate de vedetă, împreună cu Radu, cei doi aveau o relație apropiată. „Fără cuvinte… Să te odihnești în pace, om drag!”, a scris Viviana Sposub pe Instagram, după ce un amic de-al ei a murit. Mai mult, Viviana a ținut să-și exprime public regretul față de prietenul ei, menționând că îl va purta veșnic în amintirea sa. „Te vom purta mereu în amintire și în suflet!”, a continuat Viviana Sposub la InstaStory.

Reamintim că Viviana și George au fost testați pozitiv cu coronavirus în urmă cu o lună, cei doi stând împreună în izolare. Din fericire, acestia s-au vindecat, dar au rămas cu sechele. „Gata carantina. Suntem bine”, a anunțat Viviana Sposub. După plimbarea romantică de mână, cei doi au fost să mănânce sushi. „Chit că nu mi-a revenit gustul pe deplin pot să vă asigur că masa a fost bombă! În sfârșit mi-am făcut și eu timp să mai vorbesc aici cu voi pe story și să vă zic ce se mai întâmplă viața mea, a spus Viviana după ce s-a vindecat de COVID19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: