Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub, declarație surprinzătoare pentru George Burcea: „Simt să-ți spun că te iubesc”

Viviana Sposub, declarație surprinzătoare pentru George Burcea: „Simt să-ți spun că te iubesc”

Viviana Sposub in lacrimi

Viviana Sposub a fost eliminată marți seara din concursul ”Ferma. Orășeni vs Săteni”, iar în ultima ei zi din competiție frumoasa brunetă i-a fpcut cea mai suprinzătoare declarație de dragoste iubitului ei, George Burcea. 

Viviana Sposub, mesaj emoționant transmis lui George Burcea

Înainte să părăsească competiția, Viviana a trebuit să-i lase un mesaj iubitului ei George Burcea, pentru că la momentul plecării ei, bărbatul se afla în spital. Asistenta TV s-a lăsat cuprinsă de emoțiile puternice pe care le simțea și i-a făcut cea mai profundă declarație de dragoste fostului soț al Andreei Bălan, scrie cancan.ro.

Te aștept acasă! Vreau să lupți până la capăt, vreau din tot sufletul să câștigi! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit aici. Nu regret nimic, a fost cea mai romantică cină! Abia aștept când ajungi acasă să-ți fac o mămăligă mare, cu zacuscă și cu o bucată de brânză de oaie de la Botoșani. Simt să-ți zic că te iubesc! Da, am zis-o.

Asta visasem într-o seară când ți-am zis că ne-am visat pe noi doi la București și uite că ți-am zis-o. Aș fi vrut să-ți zic în realitate, dar… George al meu, ne vedem în Piața Iancului și în Piața Victoriei. Sunt foarte fericită și mulțumesc mult! O să-ți povestesc acasă cum a fost. Te pup și te iubesc!”, a spus Viviana Sposub.

Viviana Spusub și George Burcea și-au oficializat relația la ieșirea din concurs

Imediat după ce filmările emisiunii de la Pro TV s-au terminat, cei doi nu au ezitat să se afișeze împreună și să-și arate dragostea puternică dintre ei. Aceștia au avut timp să se cunoască și după Fermă, atunci când pentru două săptămâni au locuit împreună fiind infectați cu coronavirus.

Deși relația dintre ei a fost criticată de unii fani, din cauza faptului că divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan nu a fost unul tocmai liniștit. Fanii nu au luat în serios iubirea dintre ei, însă acum Viviana le-a arătat tuturor cât de serioasă este în privina relației cu George.

În ultima ei zi din Fermă aceasta i-a spus că îl iubește și că abia așteapt să se revadă acasă. Așa au și făcut, pentru că după emisiune viața lor de acasă s-a schimbat și au devenit un cuplu plin de pasiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: