Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub, declarații emoționante despre perioada în care a avut coronavirus. Asistenta Tv a rămas cu sechele

Viviana Sposub, declarații emoționante despre perioada în care a avut coronavirus. Asistenta Tv a rămas cu sechele

Viviana Sposub despre perioada cand a avut coronavirus

Vivian Sposub și George Burcea au fost testați pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu două săptămâni. Cei doi s-au vindecat și au profitat de această veste și au ieșit în oraș pentru a sărbători momentul. Ulterior, asistenta Tv a făcut declarații șocante despre perioada în care a fost infectată cu COVID-19.

Viviana Sposub, declarații emoționant despre perioada în care a avut coronavirus

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu, după ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma 2020. Recent, aceștia au fost infectați cu coronavirus, stând în izolare la domiciliu.

Asistenta Tv și actorul au stat 14 zile acasă, după care au făcut din nou testul pentru COVID-19, care a ieșit negativ.Fericiți, aceștia au ieșit în oraș unde au mers să mănânce sushi, moment pe care l-a imortalizat și l-a postat pe rețelele de socializare. „Chit că încă nu mi-a revenit gustul pe deplin, pot să vă asigur că masa asta a fost bombă‘, a scris Viviana. Mai mult, se pare că primul lucru pe care l-au făcut atunci când au ieșit din carantină, a fost să iasă în parc. „Gata carantina, vă mulțumim tututor pentru mesaje, suntem bine‘, a mai scris vedeta.

Sechelele cu care Viviana a rămas din cauza coronavirusului

Dupa ce iubitul său, George Burcea a fost depistat cu coronavirus, Viviana a decis să-și facă și ea testul pentru COVID-19. Cei doi s-au izolat împreună, reușinând să treacă peste această perioada dificila.„După ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul şi mi-a fost confirmat faptul că am şi eu virusul. Momentan ne simţim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolaţi la domiciliu. Vă ţinem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment’, a declara ea pentru PRO TV.

Viviana Sposub s-a îndrăgostit de fostul soț al Andreei Bălan, chiar dacă acesta se află în plin proces de divorț. Cei doi își doresc să aibă o relație serioasă și de durată, în ciuda multor comentarii răutăcioase referitoare la relație lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: