Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea și Viviana Sposub au fost declarați pozitiv cu COVID-19. Cum se simt cei doi îndrăgostiți

George Burcea și Viviana Sposub au fost declarați pozitiv cu COVID-19. Cum se simt cei doi îndrăgostiți

George Burcea si Viviana Sposub

George Burcea ți Viviana Sposub au fost declarați infectați cu noul coronavirus. Se pare că actorul a descoperit din greșeală că este infectat, iar Viviana a decis să-și facă testul pentru a afla dacă este sau nu și ea infectată. Ulterior, rezultatul a ieșit pozitiv. Cei doi au făcut declarații în exclusivitate despre starea lor de sănătate.

George Burcea și Viviana Sposub au fost declarați pozitiv cu COVID-19. Cum se simt cei doi îndrăgostiți

Iubirea celor doi îndrăgostiți, George Burcea și Viviana Sposub a fost umbrită de o veste năucitoare. În weekend, cei doi au descoperit că au coronavirus. Cuplul a vorbit în exclusivitate la Vorbește lumea despre ce s-a întâmplat. Conform actorului, a descoperit din greșeală că este infectat. „Am descoperit din greșeală că sunt infectat. Duminică spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a ținut o zi, după care nu am avut nimic, a spus George Burcea.

La scurt timp după ce a aflat că iubitul său a fost testat pozitiv cu COVID19, Viviana a decis să-și facă și ea testul. Ulterior, acesta a ieșit pozitiv. „Imediat după ce am aflat rezultatul lui George, mi-am făcut și eu testul, pentru că noi am cam petrecut timpul împreună. Important este că suntem bine, deocamdată nu avem simptome, stăm izolați, ne-am anunțat familiile”, a spus Viviana Sposub.

Unde vor locui cei doi pe tot parcursul izolării

Potrivit celor doi îndrăgostiți, actorul locuiește cu nașul Clarei, dar pentru a nu-l infecta, aceștia au decis să locuiască împreună. „Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!”, a spus Viviana. Referitor la articolele care au apărut în ultima perioadă în presă, cei doi au declarat că se simt bine împreună și că lumea îi iubește, indiferent de situație. George și Viviana au declarat spre final că se bucură de moment și vor să trăiască prezentul. „Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent”, a mai adăugat Viviana.

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut în competiția Ferma 2020, după ce au făcut parte din aceeași echipă. Fostul soț al Andreei Bălan și Viviana s-au îndrăgostit în timp, reușind să-și trăiască dragostea fără a se ascunde.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: