Redactia.ro
Home » TV » Ce legătură aveau George Burcea şi Viviana Sposub, înainte să ajungă în Ferma. Puţini ştiau asta despre ei

Ce legătură aveau George Burcea şi Viviana Sposub, înainte să ajungă în Ferma. Puţini ştiau asta despre ei

George Burcea şi Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub au uimit pe toată lumea atunci când s-au sărutat în fața tuturor pe platoul de filmat al emisiunii „Ferma”. După eliminarea din concurs, s-a aflat că între ei există o legătură mult mai veche, la care nu s-a gândit nimeni până acum.

Ce legătură au avut George Burcea și Viviana Sposub, înainte de  „Ferma”

Nu s-au mai ferit deloc și au decis să își arate sentimentele în cadrul emisiunii de la Pro TV, iar acum s-a aflat că între George Burcea și Viviana Sposub există o relație mai veche decât se știa. Astfel, cei doi au în comun un lucru pe care puțini îl știu. Amândoi sunt din Botoşani, adică provin din același loc natal.

După ieșirea din emisiunea „Ferma”, pentru că Viviana Sposub a fost eliminată, iar George Burcea a trebuit să plece acasă din cauza unui accident, cei doi au continuat să se întâlnească și au fost surprinși în ipostaze tandre.

De ce s-au sărutat George Burcea și Viviana Sposub

Viviana Sposub și George Burcea nu s-au ferit deloc și s-au sărutat în fața camerelor de filmat. Iată ce au avut de spus după acest lucru:

„Când mi-am dat seama că o să plec mi-au revenit în cap toate amintirile și am vrut să rămân cu o amintire și mai frumoasă. Asta am simțit, asta am făcut și probabil și el a simțit la fel și asta s-a întâmplat”, a mărturisit ea.

La rândul lui, George Burcea a avut numai cuvinte de laudă la adresa Vivianei Sposub, despre care a spus că merită să fie iubită.

„noi nu am vorbit lucrurile astea și asta mi se pare foarte tare. Nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre un potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar cum am spus și la începutul Fermei eu mai am lucruri de rezolvat acasă.

Așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău. O să ajung acasă frumos și o să încerc să rezolv treburile pe care le am cu cealaltă parte și după aia o să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu.

Viviana nu este o fată de rănit, nu este o fată de care să-ți bați joc. Este o fată de iubit și de protejat și să o aperi. Pe lângă copiii mei și mama, va fi printre primele persoane pe care le voi căuta”, a declarat actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: