Redactia.ro
Home » Știri » George Burcea a publicat imagini rușinoase cu Andreea Antonescu

George Burcea a publicat imagini rușinoase cu Andreea Antonescu

Războiul dintre George Burcea și Andreea Antonescu este departe de a se fi terminat. Spiritele dintre cei doi s-au încins, iar cei doi și-au făcut reproșuri pe rețelele de socializare. 

 

George Burcea se răzbună pe Andreea Antonescu

 

Deși filmările pentru show-ul ”Ferma. Orășeni vs. Săteni” s-au terminat de ceva vreme, cei doi concurenți continuă să se atace. În cadrul emisiunii au fost rezervați în ceea ce privește poziția neplăcută în care se află, însă au răbufnit odată xu încheierea filmărilor. George Burcea a deschis focul, pe internet, după ce Andreea Antonescu a făcut unele remarci tăioase la adresa sa.

Pe fondul divorțului controversat din actor și amica sa, Andreea Bălan, cântăreața concurentă în ”Ferma” a făcut câteva declarații despre situația din prezent dintre protagoniștii unei rupturi intens dezbătute în presă. Scandalul dintre George Burcea și Antreea Antonescu se intensifică constant.

„Nu mă aşteptam să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea”, a spus artista.

 

Atac dur la adresa artistei

La scurt timp, jumătatea trupei ”André” a venit cu o declarație dură, dezvăluind motivul pentru care partenera sa de scenă și fostul soț s-au despărțit, cel al drogurilor, afirmând și că actorul „trăiește acum cel mai înalt nivel al carierei lui”.

A venit și replica lui Burcea: „Mi-am promis că nu mă mai bag în rahaturi…dar totuși…Când pretinzi că ești un ARTIST, un om onest, o voce bună de peste 20 de ani… nu pot să tac. Nu pot să tac în fața oamenilor… și mai mult de atât… în fața oamenilor care o joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală. Accept să mă judece un om corect, cu coloană și cu demnitate. Niciodată nu-mi voi ține gura în fața acestui gen de om! Cu dragoste!”, a postat George Burcea într-un story.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: