Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Antonescu îl face praf pe George Burcea! „De la tăticul atent și iubitor, la acest Don Juan de Fermă?”

Andreea Antonescu îl face praf pe George Burcea! „De la tăticul atent și iubitor, la acest Don Juan de Fermă?”

GALERIE FOTO (3)

Apariția Andreei Antonescu i-a dat multe bătai de cap fostului soț al Andreei Bălan, asta după ce declarațiile pe care le-a făcut artista în seara asta nu pot rămâne de neremarcat!

Ferma. Orășeni Vs Săteni atinge culmile scandalului! După ce producătorii au decis s-o introducă pe Andreea Antonescu în celebrul reality-show, iată că au apărut și controversele.

Într-un testimonial apărut pe tv, Andreea Antonescu îl pune la zid pe George Burcea, judecându-l că dintr-un tată iubitor și un om familist, a devenit un cuceritor al tuturor femeilor din Fermă.

„De la tăticul atent și iubitor, care era întotdeauna în jurul fetițelor non stop, la acest Don Juan de Fermă la PRO TV? Este o distanță foarte mare. Mă așteptăm la mult mai mult.

Am înțeles că ar fi fost ceva acolo cu Viviana… pe de altă parte am văzut că există niște bucurii la Anna Lesko. Dacă are vreo legătură cu faptul că Andreea Bălan ar avea o presupusă idilă pentru că a fost surprinsa la mare de anumiți paparazzi? Va spun eu, nu are nici o relație!” a declarat in timpul emisiunii fosta membră a trupei Andree.

O posibilă idilă între George Burcea și Viviana Sposub?

După apariția mai multor imagini spumoase din Fermă, dar și din apariția mai multor story-uri pe Instagram, cei doi se pare că au o relație! Chiar recent și-au postat o fotografii pe conturile personale de Instagram, cum gătesc pârjoale.

Să fie oare o coincidență? Rămâne de văzut!

După intrarea Andreei Antonescu, unul dintre subiectele de urmărit a fost interacțiunea dintre ea și George Burcea, trecutul lor fiind încordat din cauza divorțului lui de colega de trupă a artistei, Andreea Bălan. Înainte de a intra în Fermă, întrebată despre postura în care o va regăsi această emisiune, Andreea Antonescu a declarat că nu va lega o prietenie, dimpotrivă, va păstra o legătură la cote minime, fără conflict, cu actorul. Ajunsă în mijlocul acțiunii, solista nu a mai fost la fel de rezervată în a vorbit despre bărbat sau despre divorțul dintre el și amica sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: