Redactia.ro
Home » TV » George Burcea si Viviana Sposub, scene fierbinți în timp de noapte, la Ferma. Oraseni Vs Sateni! Ce și-au spus cei doi

George Burcea si Viviana Sposub, scene fierbinți în timp de noapte, la Ferma. Oraseni Vs Sateni! Ce și-au spus cei doi

George Burcea şi Viviana Sposub nu se mai feresc. Dupa ce au recunoscut public in cadrul show-ului de la PRO TV, faptul ca sunt intr-o relatie, cei doi se manifesta cu gesturi de tandrete chiar si in fata camerelor!

S-au sărutat şi s-au îmbrăţişat îndelung, semn că asistenta de la “Vorbeşte lumea” este pusa pe fapte mari!

Desi s-au dezhinzhibat in fata camerelor, cei doi au avut parte de o discutie pe care totusi au tinut mortis sa fie ferita de microfoanele producatorilor.

„Sunt camerele astea, altfel as fi vorbit foarte multe, sunt microfoane ca as fi zis foarte multe.” a spus George Burcea, in timp ce-o tinea in brate pe Viviana.

Declaratiile cu referire la Andreea Balan o vor infuria la maximum pe artista!

„Ceea ce s-a petrecut in ultimele zile mie mi-a placut foarte mult. Mi-am dorit sa fiu natural, sunt natural, am fost natural. Nu ma feresc de camere, de microfon, si tocmai pentru ca-mi place atat de mult nu as vrea sa constrang niste lucruri doar pentru ca lumea ar putea spune ceva, doar pentru ca presa ar putea spune ceva.

AM TRAIT 5 ANI DE ZILE SI AM FACUT MULTE LUCRURI PENTRU PRESA!

Nu am avut viata, totul am facut doar pentru presa!” a declarat George Burcea in testimonialul de pe TV.

George Burcea nu ratează nicio ocazie de a vorbi despre căsnicia cu Andreea Bălan, punând-o pe aceasta într-o lumină mai puţin frumoasă. Actorul s-a plâns, în nenumărate rânduri, de faptul că artista îl consideră inferior, ba chiar i-ar fi spus că nu va reuşi niciodată să aibă succesul ei.

“Mi-a zis că nu voi ajunge niciodată să fac banii pe care îi face ea. (…)Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată de mult timp, nu s-a stricat totul în patru luni.

Intr-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a povestit fostul soţ al Andreei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: