Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub a luat coronavirusul de la iubitul ei, George Burcea. Cum se simte prezentatoarea TV

Viviana Sposub a luat coronavirusul de la iubitul ei, George Burcea. Cum se simte prezentatoarea TV

Prezentatoarea TV, Viviana Sposub, a confirmat astăzi că a fost testată pozitiv cu virusul SARS-COV-2. Și George Burcea, partenerul prezentatoarei a fost confirmat cu noul coronavirus. 

 

Cum se simte prezentatoarea TV

 

Viviana Sposub, prezentatoarea de la PRO TV, a confirmat astăzi că a fost testată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Potrivit declarațiilor făcute de vedeta de la Pro TV, a mers să-și facă testul de ieri, după ce a aflat că iubitul său are coronavirus.

În interviul acordat, Viviana Sposub a lăsat să se înțeleagă că ar trăi în aceeași casă cu George Burcea.

Relația celor doi a început în cadrul emisiunii la care au participat și pare că nu a fost doar o idilă de moment.

Prezentatoarea TV  a anunțat că stă izolată în casă și își ia toate măsurile pe care le consideră necesare.

Viviana Sposub a mai spus că a prezentat mici semne de răceală în urmă cu câteva zile, însă, nu s-a gândit că ar avea, de fapt, COVID-19.“Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat Viviana pentru PRO TV.

 

Viviana Sposub și George Burcea, dați de gol

 

Viviana Sposub și George Burcea au fost dați de gol în ceea ce privește relația pe care au început-o în cadrul emisiunii de la PRO TV. Alexia Talavutis și Anisia Gafton au fost invitatele lui Vali Bărbulescu în platoul special de la “Ferma”. Prietena Vivianei Sposub a mărturisit în timpul declarațiilor că nu poate vorbi foarte multe despre ceea ce se va întâmpla în relația începută cu George Burcea după încheierea competiției de la Pro TV.

Deși inițial, frumoasa prezentatoare a negat relația, cei doi nu s-au mai putut ascunde în cadrul competiției.

Loading...