Redactia.ro
Home » Monden » Au crezut că nu-i vede nimeni! Imagini inedite de la „Ferma” cu George Burcea și Viviana Sposub

Au crezut că nu-i vede nimeni! Imagini inedite de la „Ferma” cu George Burcea și Viviana Sposub

George Burcea si Viviana

De când au recunoscut că sunt iubiți, Viviana Sposub și George Burcea nu se mai feresc să își exprime sentimentele. Ambii concurenți la show-ul de la PROTV  ”Ferma”, au fost surprinși de camerele de video în momentele lor de tandrețe. În prima noapte petrecută în pat ca și cuplu, cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor.

Ferma, cuibușor de nebunii pentru Viviana și George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea sunt un cuplu în toată regula. În prima noapte petrecută în pat în calitate de iubiți, concurenții au fost surprinși în cadrul show-ului de la PROTV , ”Ferma” în momentele lor de intimitate.  Și-au dat frâu liber sentimentelor în timp ce restul participanților erau la somn. Așadar, cei doi îndrăgostiți s-au sărutat pasional și și-au oferit îmbrățișari și atingeri fierbinți, informează cancan.ro. Aflați pe un pat format din paie, cei doi s-au sărutat și s-au îmbrățișat minute în șir, chiar și după ce luminile s-au stins ca să se poată odihni pentru următoarea zi plină cu sarcini în fermă.

Au recunoscut de curând relația

În timpul emisiunii cei doi au împărțit un sărut, fiind provocați de regulile show-ului. Ulterior acestei întâmplări, deși nu ar avea voie să se afișeze împreună, aceștia au încălcat orice regulă fără să stea pe gânduri.

Revederea dintre Viviana Sposub și George Burcea, motiv de discuții în Fermă. S-au sărutat și s-au îmbrățișat în fața tuturor

George și Viviana au fost surprinși în gara din Constanța, în ipostaze tandre. Vedetele aveau bagaje, semn că au fost într-o vacanță pe litoral. Până la difuzarea ultimului episod din emisiunea Ferma, cei doi nu au voie să se afișeze împreună. Din câte se pare, producătorii reality show-ului ar intenționa să vină cu informații noi despre povestea de dragoste a celor doi.

Nu se așteptau să fie împreună

“N-am venit aici să mă cuplez”, a spus focoasa brunetă în filmarea postată pe pagina de Facebook a emisiunii “Ferma. Orășeni vs săteni”. Iar actorul de 32 de ani a spus în cadrul unui testimonial care va rula în această seară pe micile ecrane: “Sincer, nu știu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana”.

George Burcea, încă în plin proces de divorț cu Andreea Bălan

George Burcea se află în plin divorț cu Andreea Bălan. Cei doi au împreună două fetițe și, deși nu au divorțat oficial, actorul are deja o relație cu vedeta, Viviana Sposub. La scurt timp după difuzarea emisiunii de aseară, când se sărutau cu foc, acesta a postat pe Instagram o imagine cu bruneta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: