Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat la „Ferma”. Fostul Andreei Bălan e îndrăgostit lulea de prezentatoarea TV

George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat la „Ferma”. Fostul Andreei Bălan e îndrăgostit lulea de prezentatoarea TV

George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat

George Burcea și Viviana Sposub pare că s-au îndrăgostit unul de celălalt în emisiunea Ferma. Deși au încercat să nu-și arate sentimentele, cei doi nu s-au mai abținut și și-au dat frâu liber sentimentelor. Actorul și prezentatoarea Tv de la Vorbește Lumea s-au sărutat cu patimă în emisiune.

George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat la „Ferma”. Fostul Andreei Bălan e îndrăgostit lulea de prezentatoarea TV

George Burcea, divorțat de câteva luni de Andreea Bălan pare că s-a îndrăgostit lulea de prezentatoarea emisiunii Vorbește Lume, Viviana Sposub. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare Ferma 2020. Orășeni vs Săteni”,iar telespectatorii i-au văzut în ipostaze tandre în ultima ediție. George și Viviana s-au sărutat cu patos înainte ca satena să părăseasca ferma, iar de aici până la începerea unei relați nu a fost decât un pas.

Pentru moment, cei doi păstrează relația de dragoste departe de ochii curioșilor, având în vedere că emisiunea Ferma încă se difuzează. Deși, Viviana a fost eliminată și se află împreună cu Giulia Nahmany și Gabriel Toader în pădure, George încă se mai gândește la ea. Piștereanu l-a întrebat pe actor dacă își pune pirostiile, făcând referire la nuntă. Răspunsul fostului soț al Andreei Bălan a fost unul surprinzător. Astfel, actorul a spus DA răspicat, iar glumele dintre cei doi au continuat, Piștereau susținând că va veni la nunta luo alături de Anna Lesko.

George Burcea, pregătit să-și refacă viață

Se pare că George Burcea este pregătit să-și refacă viața, după ce a divorțat de mama celor două fetițe ale sale, Andreea Bălan. Chiar dacă nu au voie să se afișeze împreună, aceasta fiind regula impusă de producătorii emisiunii Ferma, Burcea și Viviana Sposub nu s-au putut abține și au mers la mare împreună.

Aceștia au fost surprinși în gara din Constanța, în ipostaze tandre. Producătorii emisiunii își doresc cu orice preț să vină cu informații șocante despre relația de dragoste dintre George și Viviana. O surpriză de proporții a avut loc în ediția de marți seara. Andreea Antonescu este noua concurentă în emisiunea Ferma. Așadar, în următoarele ediții este posibil să existe momente tensionate, având în vedere că șatena este fosta colegă de trupă a fostei soții a lui George Burcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: