Redactia.ro
Home » TV » Surpriză de proporţii la Ferma, de la Pro TV! Cum a ajuns Andreea Antonescu la aceeaşi emisiune cu George Burcea

Surpriză de proporţii la Ferma, de la Pro TV! Cum a ajuns Andreea Antonescu la aceeaşi emisiune cu George Burcea

Andreea Antonescu și George Burcea

Andreea Antonescu participă la emisiunea „Ferma” de la Pro TV, alături de fostul soț al prietenei sale, Andreea Bălan. Aceasta a vorbit despre situațiua existentă în cadrul acestui show și despre cum se va purta în preajma lui George Burcea.

Andreea Antonescu și George Burcea, în aceeași emisiune TV

Emisiunea „Ferma” de la Pro TV are un nouă membră: este vorba de nimeni alta decât Andreea Antonescu, fosta colegă de trupă a Andreei Bălan. Cântăreața a vorbit despre faptul că în cadrul aceleiași emisiuni apare și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.

Astfel, Andreea Antonescu a spus că va fi o „situație sensibilă”, dar că în acest format de televiziune nu poate fi vorba despre prietenii.

„Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri.

Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie”, a declarat Andreea Antonescu pentru Click.

Ce spune Andreea Antonescu despre participarea la „Ferma”

Andreea Antonescu consideră o provocare participarea la emisiunea „Ferma” de la Pro TV, prin care are ocazia să învețe mai multe despre propria persoană.

„În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc”, a declarat Andreea Antonescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: