Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a fost căsătorită Andreea Antonescu. S-a căsătorit cu el pentru că i-a fost rușine să refuze

Cu cine a fost căsătorită Andreea Antonescu. S-a căsătorit cu el pentru că i-a fost rușine să refuze

Soț Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, cunoscută mai ales pentru ipostaza de membră a trupei Andre, care a avut un succes imens, a fost căsătorită o singură dată. Mariajul acesteia s-a terminat în 2019, după nouă ani. Abia acum vedeta a povestit că această căsnicie a avut loc pentru că i-a fost rușine să îl refuze pe iubitul ei de la acea vreme.

Andreea Antonescu și omul de afaceri Traian Spak au divorțat acum un an în mare secret. Tot așa a fost făcută și nunta din 2013. Abia după ce separarea a fost pronunțată artista a dezvăluit că ea, de fapt, nu a vrut să se mărite niciodată.

Andreea Antonescu s-a căsătorit pentru că i-a fost rușine să îi spună „Nu” partenerului ei

Artista a explicat că după momentul cererii în căsătorie, ea i-a dat înapoi inelul iubitului său, dar atunci a acceptat pentru că i-a fost rușine să refuze de față cu toți prietenii lui.

Nu-ți poți imagina de câte ori am zis nu în viața mea. Când am fost cerută de ultima persoană mi-a fost rușine să zic nu. Mai erau niște prieteni prin jur și nu am putut să fiu rea. Am zis DA și a fost singura dată. I-am dat inelul înapoi și i-am zis că nu mă reprezintă. M-am măritat fără rochie și fără inel”, a declarat cântăreața.

Andreea Antonescu a divorțat după nouă ani de relație

Vedeta a povestit că a apreciat tot planul cererii în căsătorie, pentru că omul de afaceri care acum îi este fost soț s-a gândit la detalii și i-a propus să îi fie nevastă la Disneyland, despre care Andreea Antonescu spune că este preferatul ei.

M-a cerut la Disneyland, locul care îmi plăcea mie cel mai mult de pe fața Pământului. Inelul era exact în prăjitura mea preferată. Era totuși un cadru … Am admirat lucrurile astea. Le-am admirat pentru câțiva ani. Am fost recunoscătoare. Au mai trecut câteva luni până să-i spun. Să rezumăm totul… n-a fost să fie”, a spus artista.

Acum, Andreea Antonescu trăiește o poveste de dragoste alături de Ștefan Manolache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: