Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Antonescu, atac dur la adresa lui George Burcea după intrarea în emisiunea „Ferma”: „Andreea este familia mea”

Andreea Antonescu, atac dur la adresa lui George Burcea după intrarea în emisiunea „Ferma”: „Andreea este familia mea”

Andreea Antonescu este noul concurent în cadrul competiției ,,Ferma. Orășeni vs. săteni”. La trei săptămâni de la debutul emisiunii de pe PRO TV, Andreea Antonescu este ajutorul pe care îl va primi echipa care va câștiga ,,fermierul săptămânii”. Andreea Antonescu se află sub același acoperiș cu George Burcea, soțul Andreei Bălan.

Aflați în plin divorț, Andreea Bălan și George Burcea nu ratează niciun moment pentru a se ataca public. Noua concurentă și cea mai bună prietenă a Andreei Bălan, Andreea Antonescu, a făcut primele declarații legate de participarea la emisiune. Vedeta a vorbit și despre cum consideră că va fi relația acesteia cu George Burcea în cadrul competiției, potrivit libertatea.ro. 

 

Artista a făcut primele declarații

,,Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam”, a declarat artista odată cu intrarea în competiție. Andreea mai spune că între cei doi va fi doar o relație de colegialitate și că îi va acorda ajutorul de fiecare dată când este nevoie. ,,Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! ”, adaugă pe de altă parte artista.

Andreea declară că nu se sperie de absolut nimic legat de competiție, iar traiul cu alte persoane este una dintre provocările competiției. Însă, punctul slab al artistei va fi fiica sa, Sienna. ”Însă cel mai mult mă sperie dorul de Sienna. Va fi cea mai lungă perioadă în care nu voi lua legătura cu ea, în niciun fel. Chiar și când eram plecată în State, vorbeam foarte des prin apeluri video. E o provocare foarte mare faptul că nu voi reuși să iau legătura cu ea.”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, prietene de 20 de ani

Prietenia dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu este una de mai bine de 20 de ani. Cele două artise au făcut furori în anii 1999-2001 cu grupul Andrè, fiind un model pentru adolescenți. Deși trupa s-a desființat, reunit și desființat din nou, cele două artiste se înțeleg în continuare foarte bine. Mai mult, în vara anului trecut au reunit trupa Andrè.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: