Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Andreea Bălan cu iubitul ei când George Burcea vine în vizită la copii: „Mă doare când…”

Ce face Andreea Bălan cu iubitul ei când George Burcea vine în vizită la copii: „Mă doare când…”

Ce face Andreea Bălan cu iubitul ei când George Burcea vine în vizită la copii

Separarea dintre Andreea Bălan și George Burcea a scos la iveală problemele de cuplu cu care cei doi s-au confruntat. În cadrul emisiunii la care participă, George a vorbit despre despărțirea de fosta sa soție și despre atitudinea pe are aceasta o are ori de câte ori actorul își vizitează cele două fetițe.

Ce face Andreea Bălan cu iubitul ei când George Burcea vine în vizită la copii: „Mă doare când…”

George Burcea, în vârstă de 32 de ani a vorbit în cadrul emisiunii Ferma 2020, despre divorțul de soția sa, dar și despre comportamentul acesteia în momentul în care actorul merge să-și viziteze cele două fetițe.

Conform acestuia, cei doi păstrează o relație bună pentru fetițele lor, iar el merge des acasă la fosta soție pentru a le vizita pe Clara și pe Ella.”Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată.

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a declarat actorul în cadrul emisiunii difuzată pe Pro Tv.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat

La începutul anului, Andreea Bălan anunța separarea de soțul său, actorul George Burcea cu care are două fetițe, Ella și Clara. Timp de câteva luni, situația dintre cei doi a luat cu asalt primele pagini din presă, fiecare susținând altă versiune.

După ce au căzut de comun acord că trebuie să aibă o relație bună de dragul copiilor, lui George i s-a permis să își viziteze constant fetițele, având în vedere că pe toată durata scandalului, actorul nu a avut voie să-și vadă fetele.

Se pare că Andreea a reușit să treacă peste despărțirea de tatăl fetitelor ei. Artista s-a cuplat cu Tiberiu Argint pe care l-a cunoscut după ce o prietenă de-a ei a insistat să-i facă cunoștință cu el. Astfel, cei doi s-au îndrăgostit unul față de celălalt și au decis să aibă o relație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: