Redactia.ro
Home » Știri » Care este marele premiu de la Ferma? Pro TV oferă o sumă colosală câştigătorului

Care este marele premiu de la Ferma? Pro TV oferă o sumă colosală câştigătorului

Emisiunea ,,Ferma. Orăseni vs. săteni” a adus sume frumoase de bani în buzunarele concurenților. Concurenții ar încasa sume fabuloase după prestația din cadrul emisiunii de la PRO TV, însă, toți se luptă pentru marele premiu.

Suma colosală oferită de PRO TV

Emisiunea ,,Ferma. Orășeni vs. săteni”  este una dintre cele mai urmărite producții TV din România. Filmările pentru emisiune au avut loc în perioada august-septembrie 2020 și au durat 37 de zile. Filmările au avut loc în Cocani, județul Dâmbovița. Sezonul de anul acesta a adus în față două mentalități: orășeni și săteni. Vedetele au fost nevoite să opteze pentru grupul pe care îl consideră cel mai potrivit cu stilul său de viață

Toți concurenții din cadrul emisiunii râvnesc și luptă pentru marele premiu, care este în valoare de 50.000 de euro.Deși un singur concurent primește suma fabuloasă oferită de postul de televiziune, și ceilalți concurenți sunt recompensați cu sume colosale.

Potrivit informațiilor, vedetele ar fi plecat cu bani frumoși din competiție. George Burcea ar fi primit 20.000 de euro în urma participării, Anda Adam ar fi primit 25.000 de euro, Cezar Ouatu, 4.500 de euro, Giulia Nahmany a încasat 5000 de euro, iar Bogdan Stoica ar fi primit 11.000 de euro. Actorul Paul Diaconescu a încasat și el frumoasa sumă de 15.000 de euro.

Anna Lesko și Viviana Sposub au făcut furori. Artista Anna Lesko ar fi fost cea mai bine plătită vedetă de la Ferma din acest sezon. Aceasta ar fi încasat suma de 27.000 de euro. Nici Viviana Sposub nuse lasă mai prejos. Frumoasa iubită a lui George Burcea ar fi încasat tot 27.000 de euro. Însă, onorariul primit de actrița Alina Pușcău este un mister.

 

Surpriză de proporții în cadrul ediției trecute

La proba de îndemânare și noroc, la care au participat toți cei cinci fermieri rămași în cursa pentru marele premiu, concurenții au avut parte de o surpriză de proporții. Foștii concurenți ai emisiunii au revenit în casă și vor fi alături de ei până în finală.

Gabriel Toader a părăsit competiția, în ediția trecută. ”Dacă mergi la spital este egal cu ieșit din competiție”, a fost replica Miahelei Rădulescu la sfârșitul drumului pentru Gabriel Toader în cadrul competiției. Concurentul a părăsit competiția, după ce a trecut prin unele dintre cele mai dure experiențe: eliminarea din prima zi, supraviețuirea în tabăra bandiților și o revenire dură în casă.

Am intrat slab, eram motivat, dar nu pregătit”, a declarat Gabi Toader despre această experiență din viața lui.