Redactia.ro
Home » Știri » Augustin Viziru, un tată fericit! Cum arată fiica sa la 2 ani

Augustin Viziru, un tată fericit! Cum arată fiica sa la 2 ani

GALERIE FOTO (3)

Augustin Viziru, unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți actori, este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Dovada stă în declarațiile sale, dar și în postările de pe rețelele de socializare. Recent, fiica sa a împlinit doi ani și o lună, prilej cu care Augustin Viziru a postat o imagine uluitoare cu micuța sa. Actorul își ține fanii la curent cu toate momente frumoase din viața lui.

Augustin Viziru, un tată fericit! Cum arată fiica sa la 2 ani

Pe zi ce trece, fiica lui Augustin Viziru seamănă tot mai mult cu tatăl ei. În imagine, Maria este extrem de expresivă, iar ochii mari, albaștri, ies rapid în evidență. „S-a făcut fata mea mare, azi, 2 ani și 1 lună!”, a scris Augustin Viziru în dreptul imaginii. De ceva timp, Augustin postează multe poze cu fiica sa, iar fanii acestuia sunt încântați că actorul împărtășește cu ei asemenea momente minunate.

Ce spune Augustin Viziru despre viața de tătic

Viața de tătic e frumoasă și sănătoasă. De când a apărut fetița mea, m-am lăsat de fumat, mă culc devreme, fac sport. Și când spun că fac sport, nu mă refer la o sală de fitness sau cine știe ce exerciții. Eu alerg cu fetița mea în spate. Prin casă, până adoarme. Îi fac toate plăcerile, ce să zic…

Primește foarte multă dragoste, dar și ce-i place ei. Acum câteva zile i-am cumpărat carioci și un tort spectaculos. Ma implic serios în creșterea copilului meu. Si o ajut cu ce pot pe mama lui, dar câteodată trebuie să plec, că am multe filmări”, a spus Augustin pentru viva.ro.

Îndrăgitul actorul a recunoscut că și-a dorit întotdeauna mai mulți copii, doar că a așteptat persoana potrivită care să îi dăruiască acest cadou minunat. Actorul este foarte mândru de familia lui și este prezent în viața fiicei sale, Maria. Deși este ocupat cu filmările, atunci când este liber, Augustin își petrece timpul cu fiica sa.

Întrebat dacă își mai dorește un copil, fratele lui Lucian Viziru a oferit un răspuns neașteptat. „Eu sunt un om care reacționează după instinct, nu-mi fac planuri, și primesc ce-mi oferă viața. Dacă va fi cazul, Doamne Ajută, dacă nu…asta este.”, a mai spus Augustin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: