Redactia.ro
Home » Monden » Aurel Pădureanu, gata să-i îndeplinească ultima dorință Corneliei Catanga. Ce și-ar fi dorit artista chiar înainte să moară

Aurel Pădureanu, gata să-i îndeplinească ultima dorință Corneliei Catanga. Ce și-ar fi dorit artista chiar înainte să moară

Cornelia Catanga, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din peisajul muzical românesc, s-a stins din viață pe 26 martie 2021, căzând victimă pandemiei de COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București. Plecarea sa a lăsat în urmă un vid imens în inimile a mii de fani, dar mai ales în sufletele soțului și a fiului său, care resimt în continuare durerea profundă a acestei pierderi.

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga și coleg de scenă al regretatei artiste de muzică lăutărească, își propune să ducă mai departe amintirea soției sale îndrăgite. El își asumă responsabilitatea de a îndeplini ultima dorință a Corneliei, o misiune plină de emoție și sensibilitate. Într-o serie de declarații cutremurătoare, Aurel Pădureanu vorbește despre relația lor și despre durerea imensă pe care o resimte în urma pierderii partenerei de viață.

Aurel pădureanu îi îndeplinește ultima dorință Corneliei Catanga

Printre aspirațiile sale, Aurel Pădureanu exprimă dorința sinceră de a organiza un spectacol dedicat memoriei Corneliei Catanga. Această inițiativă are ca scop aducerea unui omagiu memorabil artistei și oferirea posibilității celor care nu au avut șansa de a-i spune adio să împărtășească un moment de reculegere și evocare a amintirilor. Se pare că organizarea unui astfel de eveniment a reprezentat și ultima dorință a Corneliei Catanga, o exprimare a dragostei sale pentru publicul său fidel și pentru cei care au admirat-o de-a lungul carierei sale impresionante.

“După ce a murit Cornelia, dorința mea supremă a fost să fac un spectacol în memoria ei. Nu vreau să mai aduc aminte modul în care a fost înmormântată, dar asta a fost și dorința ei, să fac un spectacol în memoria ei.

Toți cei care nu au putut veni atunci când a fost perioada pandemiei, să vină să își ia la revedere de la Cornelia într-un spectacol, care nu va fi mare, va fi undeva la Teatrul Național sau la Teatrul Constantin Tănase. Să vină oamenii care au iubit-o enorm de mult. Toți știu ce artistă mare a fost Cornelia Catanga!”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Playtech Știri.

Ce face Aurel Pădureanu, la doi ani de la moartea soției

Moartea Corneliei Catanga a lovit puternic familia sa, iar Aurel Pădureanu a fost marcat profund de pierderea partenerei sale de viață. Durerea pe care a resimțit-o în momentul în care femeia pe care a iubit-o necondiționat a plecat din această lume este greu de exprimat în cuvinte. După doi ani de la tragicul eveniment, Aurel Pădureanu împărtășește cum reușește să gestioneze suferința și să se detașeze de gândurile și problemele care l-au înconjurat în această perioadă dificilă.

„Eu caut să îmi ocup timpul cu fiul meu Alexandru, să mai repet cu el, să îmi mai aduc aminte de lucrurile frumoase, să îmi aduc aminte de cum am trăit cu Cornelia, o dragoste ca în povești.

O visez des, dar cred că ea supărată pe mine pentru că plâng mereu și nu ar trebui să fac treaba asta. Ea ar vrea să mă vadă fericit, dar nu pot, pentru că îmi este greu cu lipsa ei. Nu o voi uita până voi merge după ea. În afară că a fost o mare artistă, pentru mine a fost cea mai frumoasă femeie”, a mai declarat Aurel pădureanu pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: