Redactia.ro
Home » Monden » Aurel Pădureanu, mărturisiri tulburătoare la un an de la moartea Corneliei Catanga: ”Cea mai frumoasă amintire…”

Aurel Pădureanu, mărturisiri tulburătoare la un an de la moartea Corneliei Catanga: ”Cea mai frumoasă amintire…”

Aurel Pădureanu a trecut printr-o perioadă neagră după moartea regretatei sale soții, Cornelia Catanga. Mulți dintre cei pe care îi considera apropiați și care i-au fost alături în momentele de glorie au disparut din viata lui, după moartea Corneliei.

Dezvăluiri neștiute făcute de Aurel Pădureanu

Lăutarul a povestit momentele grele prin care a trecut după moartea Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu spune că nimeni nu i-a fost alături în clipele grele de care s-a lovit. „Nicio cântăreață nu a dat măcar un telefon. Niciuna. Nu m-a sunat nimeni, nici cei cu care eram apropiați înainte de a muri Cornelia, să mă întrebe Absolut nimeni. Am cântat pe cele mai mari scene alături de cei mai mari artiști. Ar trebui să le dăm valoare oamenilor când sunt în viață, nu după ce au murit”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru CANCAN.RO.

Artistul a vorbit și despre problemele cu banii care l-au urmărit în ultima perioadă. Soțul răposatei Corneliei Catanga e dezamăgit de prietenii sai, care nici măcar nu s-au deranjat să-l întrebe cum o mai duce cu sănătatea sau să-l sprijine cu o vorbă bună. „În momentul în care ai bani, toți sunt prietenii tăi. Atunci când cazi și ai probleme de ordin financiar sau de sănătate, nu te mai bagă nimeni în seamă. Nici cei din familie, dar nu dau nume acum. Poate copiii doar că sunt mai aproape. În rest, nimeni. Ai văzut că și în frăție sunt dușmani la ora actuală. Sunt bine acum cu banii, nu mai am probleme. Mai bine zic așa, nu mai zice nimeni nimic. Copiii m-au ajutat, am fost apropiat de copiii mei și înainte, i-am educat frumos”, a mai declarat artistul.

Declarații dureroase despre Cornelia Catanga

A iubit-o pe Cornelia Catanga mai mult decât propria viață. Își aduce aminte în fiecare zi de ea și trăiește acum doar cu amintirile ce sunt vii în sufletul lui. „Cea mai frumoasă amintire pe care o am cu Cornelia e atunci când stăteam în casă, eu, Catanga și Alexandru și cântam toți la pian. Mi-o aduc aminte în fiecare zi și plâng de fiecare dată. E o amintire vie care rămâne în sufletul meu pentru totdeauna”, a spus Aurel Pădureanu.

Acesta susține că nu s-au certat niciodată pentru că nu putea să stea supărat pe cea pe care a iubit-o mai mult decât orice. „Cornelia a fost centura de siguranță, a fost în căsnicie locomotiva noastră și pentru mine a fost motivul pentru care am trăit și o să trăiesc toată viața. Pentru că ea mi-a schimbat cursul vieții. Pe Cornelia am iubit-o mai mult decât viața mea”, a încheiat marele artist.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro